Dezvoltarea tot mai rapida a segmentului de inchirieri auto, face dificila, din perspectiva clientului, alegerea companiei potrivite nevoilor sale de deplasare. Din acest motiv, specialistii B smart – Rent a Car au intocmit o lista cu cele mai importante criterii, de care trebuie sa tineti cont pentru inchirierea unei masini.

Multitudinea optiunilor disponibile pe piata de inchirieri auto, ingreuneaza identificarea unei companii  ce ofera servicii profesionale de rent a car, la cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate. Astfel, specialistii B smart – Rent a Car au alcatuit o lista cu principalele elemente ce stau la baza deciziei in gasirea solutiei potrivita de inchiriere auto.

1. Modele de masini noi

Reinnoirea parcului auto cu modele de masini actuale, demonstreaza grija firmei de inchirieri auto pentru siguranta si calitatea serviciilor oferite. Asadar, nu veti avea neplacuta surpriza sa constatati ca masina ce urmeaza a va fi oferita spre inchiriere, are un numar prea mare de kilometri sau prezinta urme de uzura.

2. Asigurare CASCO cu franciza

De ce sa platiti un pret mai mare pentru fiecare zi de inchiriere, cand exista posibilitatea depunerii unei garantii pentru asigurare? Procedand astfel, la sfarsitul perioadei contractuale, garantia va este restituita integral, iar Dvs. beneficiati de cel mai avantajos pret de inchiriere!

3. Masina pregatita de drum

Una dintre cele mai corecte si bune practici este aceea de a prelua masina cu plinul facut si de a o preda in aceleasi conditii. Astfel, evitati riscul de a fi taxat suplimentar pentru combustibil.

 

B smart – Rent a Car reprezinta solutia optima in oferirea serviciilor complete de inchiriere masini si garanteaza clientilor sai preturi corecte. B smart – Rent a Car intretine autoturismele din parcul propriu, in conformitate cu specificatiile producatorilor si asista clientii in toate aspectele ce implica inchirierea masinilor.

Despre B smart – Rent a Car

B smart – Rent a Car Bucuresti ofera servicii complete de inchiriere masini, la cea mai inalta calitate si siguranta. B smart – Rent a Car Romania ofera spre inchiriere o gama larga de masini, de la autoturisme de talie mica, la SUV-uri si VAN-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here