București, 22 februarie 2021

OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează facilitatea de plată online a tuturor polițelor de asigurare emise de companie. Este un nou pas în linie cu obiectivul strategic de digitalizare și inovație pe care OMNIASIG îl urmărește constant, punând permanent pe primul plan nevoile clienților săi și dorința de a le oferi acestora o experiență cât mai plăcută, simplă, sigură și rapidă, în relația cu produsele și serviciile companiei.

 

Astfel, pentru a plăti online o poliță de asigurare, asiguratul trebuie să parcurgă câțiva pași simpli:

  • Intră pe omniasig.ro, secțiunea Plată polițe
  • Introduce seria și numărul poliței sau IBAN-ul acesteia, suma de plată, precum și moneda în care va face plata.

 

Procesul este simplu, rapid și se poate realiza direct pe website-ul companiei, fiind necesar doar un card bancar. Prin această facilitate, clientul poate plăti orice poliță de asigurare OMNIASIG valabilă.

 

În perioada următoare, această opțiune de plată online a polițelor va putea fi accesată și din aplicația de mobil OMNIASIG ce se va lansa în curând.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă de peste 25 de ani pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari și stabili asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor peste 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea..

 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here