București, 10 martie 2020

La 25 de ani de activitate, în concordanță cu strategia sa de creștere pe segmentele de asigurări non-auto, OMNIASIG dezvoltă linia asigurărilor de sănătate prin lansarea produsului de asigurare de grup OMNI+, un nou concept adaptat dinamicii pieței și nevoilor clienților.

Produsul reprezintă o dovadă clară a faptului că OMNIASIG pune pe primul plan sănătatea angajaților, indiferent de domeniul de activitate al societății în care aceștia își desfășoară activitatea profesională.

Atractivitatea unei companii crește direct proporțional cu varietatea de beneficii extra-salariale oferite angajaților. În acest context, asigurarea de sănătate reprezintă o componentă importantă în cadrul programelor de beneficii interne de fidelizare și motivare oferite de angajatori. Așadar, noul produs oferă angajaților în orice moment un nivel optim de protecție medicală, solicitările acestora fiind soluționate în clinici private cu servicii de cea mai bună calitate.

Un angajator modern, cunoscând nevoile tuturor angajaților săi, pune pe primul plan sănătatea acestora, iar OMNIASIG Vienna Insurance Group i se alătură, venind în sprijinul lui cu o soluție de servicii integrate în ceea ce privește asigurarea de sănătate. Această soluție este bazată pe expertiză corporate specializată, acoperiri flexibile, acces facil și rapid la serviciile medicale acoperite, atenție deosebită din perspectiva comunicării cu fiecare asigurat și a consilierii personalizate în funcție de cazul medical. Produsul OMNI+ este pregătit să răspundă cerințelor exigente ale companiilor care investesc în sănătatea angajaților lor.

„Într-o piață în care asigurările de sănătate sunt în continuă creștere, inițiativa OMNIASIG de a crea un produs adaptat nevoilor în continuă schimbare ale companiilor reprezintă un demers firesc. În decursul celor 25 de ani de activitate, compania a atins un nivel de expertiză ridicat, fapt care ne permite să oferim segmentului corporate soluții inovatoare, susținând deopotrivă competitivitatea. Noi punem un accent deosebit pe sănătatea angajaților din OMNIASIG, astfel că, în calitate de Asigurător stabil și responsabil, venim cu un exemplu de bună practică pentru companiile din România.” 

Polița de asigurare de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcție de necesitățile și bugetul unui client, putând acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la cele mai simple consultații, controale și analize de laborator, până la urgențe medicale și acoperiri pentru cazurile medicale complexe. Pot beneficia de asigurare toți angajații companiei, indiferent de istoricul lor medical sau starea de sănătate la momentul încheierii poliței, unul dintre principalele avantaje fiind posibilitatea de monitorizare a bolilor cronice fără limitări. Produsul le permite asiguraților să acceseze servicii medicale în orice clinică și spital privat din România. Totodată, există posibilitatea de a extinde acoperirea și în străinătate, dar și de a include în asigurare membrii familiei.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here