PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, inaugurează cel de-al treilea magazin în orașul Alexandria, județul Teleorman. Astfel, rețeaua PENNY atinge un număr de 338 de unități la nivel național.

 

Noul magazin PENNY de pe strada Dunării, nr. 275A, este cea de-al treilea magazin deschis de retailer în Alexandria. Are o suprafață de vânzare de 858 mp. Acesta dispune de 80 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

 

Echipa magazinului este formată din 15 colegi, care își vor întâmpina clienții după următorul program de funcționare:

 

  • luni – sâmbătă, între 07:30 – 21:00
  • duminică, între 08:00 – 19:00.

Clienții care vor vizita cel mai recent magazin PENNY din Alexandria se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului PENNY în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).

Designul magazinelor PENNY. este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferintelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, magazinele PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

 

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

 

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 338 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

 

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

 

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/

 

Contact presă

Irina Butnaru, Corporate Communications Manager, PENNY | REWE România, [email protected]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here