Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale, care își desfășoară activitatea în România, a virat în primul trimestru al acestui an, peste 263 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxe și impozite.

În 2021, Grupul a avut o contribuție record la bugetul de stat de peste 1 miliard de lei.

Compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. DIGI este liderul serviciului de internet fix de pe piața autohtonă, dar și pe segmentul de televiziune pay-tv, potrivit datelor oferite de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). În același timp, ocupă prima poziție în topul operatorilor în ceea ce privește portabilitatea, cu peste 3.4 milioane de numere portate din 2008 și până în prezent, potrivit datelor furnizate de ANCOM și estimărilor companiei.

Grupul DIGI este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 15.000 de angajați dedicați operațiunilor derulate în România. Compania aduce pe piață servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de aproape trei decenii, milioane de abonați.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here