București, Martie 2021 – Deși piața de retail traversează o stare de expectativă, intrarea brand-ului Jerry’s Pizza și renovarea Happy Cinema, pun bazele unui 2021 optimist pentru Liberty Center.
Jerry’s Pizza completează mix-ul de chiriași din zona de food din Liberty Center cu o nouă locație, iar partenerul Happy Cinema a demarat un proiect de amenajare ce prevede retehnologizarea si revitalizarea designului interior al locației
Liberty Center își continuă promisiunea făcută în 2020: de a se adapta la contextul actual, de a găsi soluții pentru ca experiența petrecută în centrul comercial să fie în deplină siguranță și să îndeplinească nevoile atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Completarea portofoliului cu brand-ul Jerry’s Pizza marchează demersurile făcute, acesta integrându-se perfect în mixul de retaileri deja existent.

 

Happy Cinema, operatorul cu capital 100% românesc, derulează lucrări de retehnologizare și reamenajare în valoare de ~ 300.000 EUR a cinematografului din incinta Liberty Center, astfel încât odată cu redeschiderea cinematografelor să întâmpine clienții într-un nou ambient.

”Având în vedere că anul 2020 a fost despre chiriașii existenți și despre păstrarea acestora, găsind soluții împreună de a trece peste situația Covid19, la început de 2021 am reînceput activitatea de atragere de noi retaileri și de a optimiza mixul de chiriași în interiorul Liberty Center. Zona de food și entertainment, deși are activitatea suspendată în acest moment, va rămâne una dintre principalele atracții din cadrul Liberty Center. Ne bucura încrederea acordată centrului de către cei doi operatori: Jerry’s Pizza si Happy Cinema în aceste contexte dificile.„  a mentionat Corina Stamate – Shopping Center Manager Liberty Center.
Un alt pas în direcția angajamentului făcut de Liberty Center a fost și inaugurarea în luna Februarie 2021 a centrului de vaccinare împotriva Covid19 din sectorul 5. Centrul se află în incinta Complexului Multifuncțional Sfântul Andrei și pune la dispoziție 4 puncte de vaccinare unde se pot vaccina aproximativ 240 de persoane pe zi.

Pentru Liberty Center este important să faciliteze orice demers sau acțiune care contribuie la crearea unui prezent și viitor sigur comunității, iar prezența unui centru de vaccinare împotriva Covid-19 într-o zonă predominant rezidențială este necesară pentru a susține proiectul de imunizare a populației.

„Deși fiecare dintre cele trei demersuri sunt din arii/domenii distincte, ele au ca obiectiv principal adaptarea centrului comercial la cerințele actuale ale consumatorilor, ale comunității sectorului 5. Jerry’s Pizza completează opțiunile atât de dine-in cât și take away din cadrul Liberty Center, iar reamenajarea Happy Cinema va conferi un plus de atractivitate și actualitate locației, o dată redeschisă.” – a punctat Corina Stamate.

Jerry’s Pizza este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de delivery și take-away. Deschiderea unei noi unități în cadrul centrului comercial face parte din direcția de dezvoltare și creștere a vizibilității brandului Jerry’s Pizza. Astfel, unitatea din zona de food court Liberty Center are o echipă de peste 30 de persoane, iar clienții se pot bucura de produsele Jerry’s Pizza în regim takeway sau cu livrare, conform restricțiilor actuale. De asemenea, restaurantul este pregătit de a pune la dispoziția clienților și 30 de locuri în interior, în momentul în care legislația în vigoare va permite acest lucru.
Pentru deschiderea unității din cadrul Liberty Center, Jerry’s Pizza investește peste 150.000 de euro.

HAPPYCINEMA®️
este cinematograful întregii familii, pentru toți cei care își doresc să râdă cu poftă, să își petreacă timpul liber într-o altă dimensiune, într-o altă poveste, într-o nouă aventură.  Este situat la etajul 2 al Liberty Center are 7 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 1150 de locuri.

HAPPYCINEMA®️ București se va redeschide de îndată ce autoritățile vor permite.


Liberty Center este un centru comercial aflat în zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață închiriabilă de 25.700 metri pătrați, având peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment. Începând cu anul 2019 centrul comercial este administrat de către compania de consultanță imobiliară MVGM Romania.

Mix-ul de retaileri prezenți în Liberty Center este adaptat poziționării de centru comercial de proximitate, astfel venind în întâmpinarea nevoilor comunității din împrejurimi. Printre retailerii prezenți se numără Altex, Sephora, Stay Fit Gym, Auchan, Colin’s, Kik, Inextenso, Happy Cinema.
MVGM a intrat pe piața românească în anul 2019, prin achiziția diviziei de property management a JLL din mai multe țări din Europa, inclusiv din România. Pe piața locală, MVGM administrează proprietăți comerciale (clădiri de birouri, centre comerciale), precum și ansambluri rezidențiale.

Compania este cel mai mare furnizor de servicii de property management din Olanda, unul din liderii pieței din Germania și se situează în top 5 jucători în Europa cu activități în 10 țări.  În cele 50 de birouri pe care le operează, MVGM are 1.600 de angajați.

Portofoliul de proiecte comerciale (birouri și spații de retail) pe care MVGM îl administrează la nivel internațional are o valoare de piață de 12 miliarde de euro, în timp ce cel rezidențial este estimat la 62 miliarde de euro.  În total, suprafața proiectelor administrare de companie însumează 21,9 milioane de metri pătrați de spații de birouri, de retail și rezidențiale.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here