CMS România anunță promovarea lui Andrei Tercu în poziția de Tax Director, începând cu luna ianuarie 2021. Andrei s-a alăturat echipei CMS în urmă cu 5 ani și are o experiență profesională de 13 ani în domeniul fiscal, activând anterior în cadrul unei firme Big 4 și al unei alte firme de consultanță în domeniu.

 

„Decizia de promovare a lui Andrei în poziția de Tax Director reprezintă o confirmare a rezultatelor și a implicării sale în consolidarea și dezvoltarea portofoliului de clienți ai CMS, coordonând cu succes proiecte de o complexitate deosebită în numeroase sectoare industriale. Consultanța fiscală rămâne un serviciu cheie în activitatea zilnică operațională a fiecărui business, dar și în proiecte de investiții, de reorganizare/restructurare a corporațiilor, în tranzacții de achiziții sau procese de dezinvestire, precum și în litigii fiscale. Îi urez succes lui Andrei și sunt convins că din acest rol senior își va asuma noi obiective de creștere și dezvoltare în cadrul echipei CMS”, a declarat Horea Popescu, Managing Partner al biroului CMS România și Coordonator al practicii Corporate M&A în Europa Centrală și de Est.

 

„Îl felicit pe Andrei pentru această promovare. Lucrez alături de el de mai bine de 5 ani și împreună am reușit să dezvoltăm și să diversificăm portofoliul practicii de consultanță fiscală. Prin capacitatea de a anticipa nevoile clienților și de a răspunde unui grad de sofisticare ridicat în ceea ce privește consultanța fiscală, Andrei contribuie constant la creșterea practicii noastre fiscale”, a adăugat Roxana Popel, coordonator al practicii de consultanță fiscală din cadrul CMS România.

 

„Încredințarea acestui nou rol reprezintă un moment important în parcursul meu profesional. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă ce promovează standarde și valori umane și profesionale înalte. Alături de echipa extraordinară de avocați din CMS am avut ocazia să fiu implicat în unele dintre cele mai complexe și variate proiecte și tranzacții atât din România, cât și din regiune. Echipa CMS din București oferă un serviciu integrat de consultanță juridică și fiscală, prin urmare suntem în măsură să răspundem rapid solicitărilor venite din partea clienților și exigențelor impuse de gradul de complexitate a proiectelor în care aceștia sunt implicați”, a completat Andrei Tercu.

 

Andrei este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România și expert fiscal judiciar aprobat de Ministerul Justiției din România. În ultima perioadă, Andrei a fost implicat în tranzacții de achiziții și integrare post-achiziție, a coordonat diverse proiecte de reorganizare/restructurare și a acordat asistență în inspecții și litigii fiscale, în special în domeniile energetic și utilități, bunuri de larg consum și IT&C.

 

 

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați:

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP SCP
S-PARK 11-15 Tipografilor Str., B3-B4, 4th Floor | 013714 Bucharest | Romania
T +40 21 40 73-800, F +40 21 40 73-900,
E [email protected]
NOTE CĂTRE EDITORI

Despre CMS:

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 4.800 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.

Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Pentru mai multe informații, vizitați cms.law.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here