Multe business-uri se bazeaza pe operatiuni digitalizate si automate, dar cu toate acestea nu reusesc de fiecare data sa fie in pas cu ultimele noutati pentru a identifica potentialele defectiuni ale sistemelor cu care lucreaza inainte de producerea intreruperii. Lipsa unui personal bine instruit genereaza pierderi si de aceea e imporant ca firma sa colaboreze cu un furnizor de managed services pentru a efectua operatiuni de mentenanta periodic la nivel de infrastructura IT.

Un furnizor de solutii de infrastructura IT ofera servicii de sustinere adecvata a sistemelor IT, implicand activitati de administrare precum monitorizare, parametrizare sau remediere rapida a problemelor. In plus, este gata sa planifice, sa implementeze si sa gestioneze toate schimbarile care au loc la nivelul mediului digital in functie de nevoile business-ului pentru a-l sprijini. Setul complet de servicii IT de la Unity Solutions este convenabil pentru orice business, indiferent de domeniul de activitate, oferind solutii in timp real si rezolvand problemele pe masura ce se ivesc.

Un astfel de furnizor are in spate o echipa formata din oameni profesionisti, extrem de pregatiti, care sunt la zi cu toate schimbarile care au loc in lumea IT si care pot mentine functionarea optima a echipamentelor de lucru si a retelei. Acesti oameni au un timp de reactie scurt si rapid, rezolvand cu usurinta orice problema se iveste.

Externalizarea serviciilor IT este o optiune viabila mai ales atunci cand firma nu are un departament IT specializat. Un furnizor managed services poate asigura buna functionare a sistemelor prin intermediul lucrului de la distanta si poate oferi suport si consultanta atunci cand este nevoie. Termenele din cadrul proiectelor pot fi respectate, iar acest lucru face o diferenta reala intre succes si esec.

Business-urile care opteaza pentru solutii IT externalizate elimina complet costurile cu personalul intern si beneficiaza de servicii imbunatatite datorita cunostintelor si abilitatilor tehnice ale membrilor echipei furnizorului de solutii IT. Tot mai multe companii aleg sa externalizeze infrastructura IT deoarece este mai eficient si mai sigur, cu mai putin stres.

Ce tipuri de servicicii IT pot fi externalizate?

  • Mentenanta echipamentelor de lucru, a serverelor dar si a softurilor, local sau remote, in functie de posibilitati.
  • Pastrarea in siguranta a datelor stocate pe dispozitivele busniess-urilor si imbunatatirea constanta a sigurantei.
  • Back-up, recuperari sau stergere de date.
  • Solutii IT pertinente care raspund rapid feedback-ului primit din partea clientilor, pot contribui la economisirea resurselor financiare si maximiza performantele.
  • Implementari ale unor aplicatii care au rolul de a usura munca angajatilor, de a-i tine mai conectati unii cu ceilalti si de a gestiona eficient activitatile derulate.

Indiferent de domeniul de activitate al business-ului tau, vei intampina mereu aspecte care tin de domeniul IT. In cazul in care nu ai un departament specializat, iti va fi greu sa faci fata provocarilor si sa fii inaintea competitorilor. Colaborand cu un furnizor de managed services fii sigur ca vei beneficia de o echipa de profesionisti, care te va indruma spre un drum mai sigur, cu mai putine obstacole si cu mai multe reusite. Alege solutiile de infrastructura IT de la Unity Solutions si adu un plus afacerii tale: servicii de calitate si solutii de ultima generatie, la costuri mai mici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here