Infiinţată în anul 2004, de profesionişti din domeniul contabil şi cel financiar, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre companiile importante ce oferă servicii integrate de contabilitate şi consultanţă de business prin intermediul unei echipe multidisciplinare de peste 140 de profesionişti.

VTM s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de 500 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate precum: FMCG, producție, transport, comerț, servicii, petrol și petrochimice, servicii IT, telecomunicaţii, construcţii şi servicii imobiliare.

În domeniul contabil, compania oferă o gamă largă de servicii pornind de la procesarea documentelor contabile, actualizare legislativă, continuând cu raportare conform IAS/RAS şi încheind cu asigurarea unui instrument util, de încredere pentru administrarea şi dezvoltarea unei afaceri în România. În plus, colaborarea eficientă pe care compania a dezvoltat-o cu specialişti renumiţi atât din domeniul contabilităţii, cât şi domeniile complementare acesteia (audit, evaluare, analiză financiar-contabilă, controlling, servicii juridice etc.) permite VTM să ofere clienţilor săi o dezvoltare unitară şi eficientă a proiectelor de anvergură, care solicită abordări şi soluţii complexe.

Astfel, Vulpoi & Toader Management activează cu succes în domeniile: contabilitate și procesarea datelor; resurse umane și salarizare; consultanţă fiscală, due diligence şi servicii de audit; asistenţă juridică si expertiză judiciară; asistenţă pentru finanţare şi consultanţă financiară (fonduri UE, ajutoare de stat etc); servicii administrative, de reprezentare şi management.

„O companie puternică are nevoie de o firma de contabilitate solidă, care să îi asigure stabilitate în prezent si încredere în viitor. VTM a înțeles că pentru a avea succes, o companie are nevoie de o contabilitate activă, în timp real, acest lucru putând fi tradus prin raportări clare, utile, bazate pe cifre corecte și la zi. Înseamnă informări periodice despre tot ceea ce poate influența viața financiară a clientului. Suntem la dispoziția clienţilor noştri, dorim să îi cunoaștem și să creăm un parteneriat de lungă durată. Este filosofia care a stat şi stă la baza succesului firmei noastre”, declară Marcel Vulpoi, director general al VTM.

Atât pentru investitorii noi ce vin în România, cât şi pentru companiile deja înfiinţate, una dintre principalele întrebări este: „Ce investiţie îmi va oferi o rată mai mare de profitabilitate a investiţiei şi ce implică aceasta?”. Pornind de la această idee, serviciile VTM sunt proiectate astfel încât să ofere clienţilor nu numai o bună practică contabilă, cât şi un instrument financiar care să aibă la bază date şi informaţii reale.

Compania oferă clienţilor săi pachete de servicii personalizate,în funcţie de cerinţele şi nevoile clientului: fie contracte de servicii pe termen lung (procesare, contabilitate, servicii de management), fie contracte limitate pe proiecte (asistenţă fiscală, transpuneri şi implementări conform IAS, revizii contabile aferente perioadelor anterioare, stabilirea de proceduri interne de contabilitate/audit specifice, întocmirea rapoartelor financiare, implementare de programe contabile), fie servicii combinate.

În opinia echipei VTM, două dintre cele mai valoroase atu-uri ale firmei, într-un domeniu cu o concurenţă foarte dezvoltată şi cu cerere în creştere, aşa cum este domeniul financiar, sunt abordarea profesionistă şi grija cu care îşi desfăşoară activitatea. „Dorinţa noastră este de a convinge clienţii, prin profesionalism, că serviciile de contabilitate nu sunt doar un instrument obligatoriu cerut de legislaţie, ci un instrument financiar, un mediu de informare care, aplicat eficient, duce la economisirea de timp şi costuri”, apreciază Marcel Vulpoi, director general al companiei.

Personalul VTM are o experienţă solidă în ceea ce priveşte lucrul cu diferite tipuri de societăţi (atât româneşti, cât şi internaţionale) şi înţelegerea nevoilor clientului. Acest fapt îi oferă posibilitatea asigurării unui răspuns prompt şi profesionist la cerinţele clienţilor, calitate necesară într-un domeniu aflat într-o continuă modificare şi dezvoltare. De asemenea, specialiştii societăţii au experienţă în predarea de cursuri (IAS, legislaţie românească, standarde de audit) personalului managerial, profesionaliştilor contabili şi auditorilor financiari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here