Bucuresti, 10.08.202 – Noerr este din nou in varful clasamentelor in domeniul tranzactiilor din Germania si Europa Centrala si de Est. Acest fapt este ilustrat de cifrele publicate in ultimele sase luni de catre furnizorii de servicii de informare financiara.

Rezultatele fac din Noerr una dintre cele mai importante firme de avocatura din domeniul fuziunilor si achizitiilor, grupul sau international de practica Corporate / M&A fiind condus de Florian Becker (München) si Alexander Hirsch (Düsseldorf).

Avocatii din grupurile de practica Corporate / M&A, Piata de Capital si Capital Privat ale Noerr au oferit consultanta, de departe, in cele mai multe tranzactii din Germania (in total 38), conform clasamentului Bloomberg recent publicat. Noerr este, de asemenea, una dintre firmele de top in clasamentele Mergermarket si Refinitiv Mid-Market pentru Germania, ocupand pozitia a doua.

Conform analizei Mergermarket, cu 31 de tranzactii, Noerr este, de asemenea, pe primul loc in sfera consultantei M&A in randul firmelor de avocatura din Germania, Austria si Elvetia.

De asemenea, Noerr a acordat asistenta in cadrul celor mai multe tranzactii din Europa Centrala si de Est in prima jumatate a anului 2020. In regiune, firma detine birouri proprii in Budapesta, Bratislava, Bucuresti, Praga si Varsovia. Noerr se afla in varful clasamentelor regionale Mergermarket cu unsprezece tranzactii si, de asemenea, figureaza ca unul dintre principalii consultanti din Europa Centrala si de Est in clasamentele Bloomberg si Refinitiv Mid-Market. In Romania grupul de practica Corporate / M&A este condus de Rusandra Sandu, partener cu o experienta vasta dobandita in peste 20 de ani de consultanta juridica.

Printre tranzactiile in cadrul carora Noerr a oferit consultanta in prima jumatate a anului 2020 se numara:

  • AEQUITA cu privire la achizitia Grupului Willi Elbe
  • Volkswagen Financial Services cu privire la implicarea Volkswagen AG ca nou investitor in heycar
  • RIB Software SE cu privire la oferta publica de preluare de catre Schneider Electric
  • Panasonic cu privire la vanzarea Vossloh-Schwabe
  • Grupul Schwarz cu privire la preluarea partiala a productiei de inghetata a grupului producator de lactate DMK si preluarea supermarketurilor Real de catre Kaufland
  • Kaufland cu privire la achizitia magazinului online real.de
  • PreZero (Grupul Schwarz) cu privire la achizitia companiei poloneze de servicii de mediu Komart
  • Investitorul american Avista Capital cu privire la achizitionarea unei participatii de 50% in Vision Healthcare
  • AURELIUS cu privire la preluarea a doua unitati de afaceri de la una dintre cele mai importante companii americane Woodward, Inc.
  • Condor cu privire la reorganizarea companiei aeriene ca parte a “procedurilor de scut protector” in Germania, preluarea planificata a lui Condor de catre Polska Grupa Lotnicza (PGL) si a doua salvare dupa ce preluare a fost anulata de PGL ca urmare a crizei Covid-19
  • Bauer Media cu privire la achizitia Mediengruppe Mitteldeutsche Zeitung, vanzarea activitatii sale de editare din Rusia, vanzarea business-ul de publishing din Romania catre Ringier si vanzarea grupului polonez Interia

 

Noerr inseamna excelenta si gandire antreprenoriala. Cu echipe compuse din personalitati puternice, Noerr gaseste solutii la probleme complexe si provocatoare. Uniti prin valori comune, cei peste 500 de consultanti au intotdeauna in vedere un scop comun: succesul clientilor lor. De aceea, Noerr, ca firma europeana de avocatura de prim rang, este pozitionata in mod optim si pe plan international, cu birouri in unsprezece tari si o retea globala de „best friends”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here