București, 11 februarie 2020 – FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, estimează că vânzările online de flori vor crește cu 15% în acest an de Valentine’s Day față de ediția din 2019. Cu această ocazie, pentru ziua de 14 februarie, compania preconizează triplarea numărului de comenzi zilnice.

Pentru Dragobete, FlorideLux.ro se așteaptă la o creștere a comenzilor cu aprox. 40% față de o zi obișnuită. Astfel, potrivit companiei, cele două sărbători vor genera circa 12% din totalul vânzărilor anuale.

Creșterea semnificativă a comenzilor va fi potențată și de noul magazin FlorideLux din București, deschis pe Bd. Libertății nr. 22, de unde clienții vor avea posibilitatea să cumpere pe loc buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenți, dar și cadouri speciale precum ciocolată și lumânări.

Pentru Ziua Îndrăgostiților, FlorideLux a lansat colecția „Prelude 2020”, în oferta căreia se regăsesc produse noi precum: cutiile în formă de inimă din catifea, trandafirii din aur de 24K, trandafirii de săpun, dar și câteva produse de lux în componența cărora se află trandafiri de Ecuador. De asemenea, clienții vor găsi în noua colecție și pachete pentru îndrăgostiți sau clasicele buchete de trandafiri roșii.

Potrivit reprezentanților companiei, prețul mediu pe care clienții FlorideLux îl vor plăti pentru un buchet de flori de Valentine’s Day va fi de 250 lei. Cel mai scump aranjament floral din oferta pentru Ziua Îndrăgostiților sunt inimile tridimensionale din trandafiri criogenați care ajung la prețul de 1.000 euro.

„Pentru ediția de anul acesta a Valentines Day ne așteptăm la o majorare a vânzărilor cu 15% față de anul trecut, creștere susținută și de noua florărie FlorideLux Izvor, deschisă în decembrie anul trecut, în care clienții noștri vor regăsi o ofertă de produse foarte variată din noua colecție Prelude 2020, dedicată acestei zile. În ceea ce privește cele mai bine vândute produse, estimăm că acestea vor fi cutiile în formă de inimă cu trandafiri criogenați, dar și buchetele cu trandafiri roșii. De asemenea, observăm faptul că Social Media are un impact tot mai mare în decizia de cumpărare. Astfel, cei mai mulți dintre clienți au tendința să opteze pentru aranjamentele și buchetele populare pe canalele de socializare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Din datele FlorideLux.ro, în topul orașelor care vor genera cele mai multe vânzări de Ziua Îndrăgostiților se află București, urmat de Constanța, Timișoara, Brașov, Ploiești și Cluj-Napoca. Cei mai mulți dintre clienții florăriei în această perioadă sunt bărbați, în proporție de 80% din totalul de clienți.

Pentru această zi, compania a pregătit și o promoție specială, cu o reducere de 10% pentru clienții care comandă pe loc din magazinul FlorideLux Izvor sau aleg comanda cu ridicare a produselor din magazin.

 

###

 

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 16 ani în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro – magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro – magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiați și brazi în ghiveci; www.coroane.ro – magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România;

 

Magazinele FlorideLux pot fi vizitate în:

  • București: Bulevardul Libertatii 22 – atelier de lucru, showroom și birouri
  • Brașov: str. Zizinului nr.3 – florărie magazin
  • Ploiești: str. Libertății, nr. 7 – atelier și florărie magazin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here