Novoline Pharm, unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice și dermatocosmetice din zona de sud-est a țării, a adus în România brandul polonez Seboradin.

Produsele Seboradin sunt create în strânsă colaborare cu dermatologi și tricologi pentru a trata afecțiunile cu care se confruntă scalpul și părul și se adresează atât femeilor cât și bărbaților. Eficiența lor este demonstrată de testele conduse în laboratoare independente și se datorează substanțelor active în mare concentrație și ingredientelor unice, de înaltă calitate.

Brandul originar din Polonia se diferențiază de alte branduri similare prin varietatea mare de afecțiuni pe care le tratează, oferind 12 game complexe ce răspund provocărilor și nevoilor din ce în ce mai specifice ale femeilor și bărbaților. Sunt disponibile șampoane, loțiuni, măști, balsamuri și fiole-tratament care acționează în profunzime și pot fi folosite în diverse scheme de tratament stabilite cu ajutorul dermatologului, pentru a trata și cauza, nu doar efectul.

Gamele disponibile sunt: FitoCell – tratament cu celule stem  pentru regenerarea părului, Anti Hair Loss – gama unisex împotriva căderii părului, Anti Dandruff – gama anti mătreață, Oily Hair – pentru păr gras, Sensitive – pentru scalpul sensibil, Protect – antipoluare, Revitalising – pentru păr uscat și deteriorat, Cosmetic Kerosene – tratament cu kerosen cosmetic pentru păr mat, lipsit de vitalitate, fără strălucire, Fair Hair / Dark Hair – pentru păr deschis / închis la culoare, Men – tratament împotriva căderii și răririi părului pentru bărbați, Men Sport și Women Sport – șampon și gel de duș 2 în 1, formule dedicate bărbaților și femeilor, Med – împotriva păduchilor și lindinilor.

Dermato-cosmeticele Seboradin sunt disponibile atât online, pe site-ul minifarmonline.ro dar și la raft în lanțurile Ana Maria, Ducfarm și în farmacia Tei – Barbu Văcărescu. Acestea se bucură de un raport calitate-preț excelent, care le face mai accesibile tuturor categoriilor de utilizatori.

Înființată în 2015, compania Novoline Pharm este principalul distribuitor al lanțului de 70 de farmacii MiniFarm, situate în zona de sud-est a țării. Directorul de Dezvoltare, Cătălin Călin, cel care a decis să aducă brandul Seboradin în România, declară că acesta este doar unul dintre pașii care vor ajuta Novoline Pharm să se dezvolte la nivel național.

”Piața națională este extrem de competitivă, dar noi avem un avantaj unic și un plan de dezvoltare ambițios în derulare. Pe lângă identificarea de branduri de renume precum Seboradin și Diabetegen, pe care să le aducem pe piața din România, o mare parte din eforturile noastre se concentrează în acest moment asupra dezvoltării brandului propriu de suplimente alimentare, Novolife, cu formule extrem de eficiente.” Cătălin Călin, Director de Dezvoltare.

Un alt produs care contribuie la extinderea distribuției la nivel național a Novoline Pharm este Diabetegen, un produs extrem de apreciat și premiat la nivel internațional, care ajută la regenerarea țesuturilor. Această decizie a venit ca urmare a cererii din piață, după ce distribuția produsului a fost sistată în 2015 de compania care îl importa la acel moment. Diabetegen a trecut printr-un proces de rebranding de la preluarea în portofoliu și face parte din gama Novolife.

Sub brandul propriu de suplimente alimentare al Novoline Pharm se regăsesc acum 14 produse, dintre care majoritatea sunt deja la raft sau sunt în curs de autorizare. Primul supliment alimentar lansat de echipa condusă de Directorul de Dezvoltare în vârstă de doar 26 de ani este Purificat, un produs cu o formulă complexă și urmează multe altele.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here