Indiferent daca va aflat pentru prima data in cautarea unui spatiu industrial sau v-ati gandit sa va mutati intr-un spatiu mai mare, alegerea locatiei potrivite este o decizie importanta. Gand alegeti un spatiu industrial tineti cont de cel putin patru lucruri inainte de a semna contractul de inchiriere.

1.Locatia

Pe piata exista o multimede spatiiindustriale de inchiriatinsa nu toate corespund nevoilor dvs.  Amplasamentul spatiului industrial este cel mai important factor la care trebuie sa va ganditi. Locatia pe care vreti sa o cumparati sau sa o inchiriati trebuie sa tina cont de nevoile dvs. de distributie. Transportati marfuri pe calea aerului sau pe apa? In acest caz, pentru a minimiza costurile de transport si timpul, spatiu lindustrial ar trebui sa se afle in imediata apropiere a unui aeroport sau a unui port.

Un alt aspect important privind amplasamentul spatiului industrial este accesibilitatea. Sunt drumurile de acces in stare buna? Exista sosele suficient de mari pentru a intra cu TIR-urile? Traficul este aglomerat? Intr-un spatiu industrial, veti avea de-a face cu transportul zi de zi. Asigurati-va ca spatiul industrial este usor accesibil pentru ca afacerea dvs. sa fie una prospera.

2.Disponibilitatea fortei de munca

Fiecare afacere are nevoie de personal. Verificati cum este comunitatea in zona din apropierea spatiului industrial. Exista o cerere de locuri de munca? Cat de usor este pentru angajati sa ajunga la munca? O zona in care exista transportul public va fi intotdeauna un avantaj pentru un spatiu industrial. Cu cat zona este mai usor accesibila, cu atat angajatii vor fi mai interesati sa lucreze acolo.

3.Marimea

Deoarece spatiile industriale sunt de obicei destul de mari, alegerea dimensiunii potrivite este un criteriu important. Tineti cont de modul in care va propuneti sa evolueze afacerea dvs. Daca afacerea se va extinde, probabil ca vetii avea nevoie de mai mult spatiu in anii urmatori. Cu toate acestea, prea mult spatiu poate fi o problema. Daca depozitul dvs. este prea mare, veti avea un spatiu nefolosit, pentru care insa veti fi obligat sa platiti chirie.

4.Caracteristicile

Dupa ce ati stabilit dimensiunea pe care o cautati, concentrati-va pe aspectul spatiului industrial. Luatiin considerare inaltimea plafonului si distanta dintre stalpii din interior. Exista suficient spatiu pentru manevrarea echipamentelor si utilajelor mari? Ganditi-va la materialele pe care le veti depozita in respectivul spatiu industrial si daca acest spatiu poate gazdui tot ceea ce aveti nevoie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here