Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai aplicativă lucrare de disertație din cadrul programului de master din cadrul facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB). Berbecel Ionela Aurelia este câștigătoarea premiului pentru lucrarea de disertație cu tema: ”Analiza impactului generat asupra apei subterane și a apei de suprafață prin depozitarea controlată a deșeurilor”. Scopul acordării de către Brother  a premiului în  valoare de 500 de euro are rolul de a sprijini desfășurarea de activități viitoare de protecție a naturii și conservare a biodiversității și recunoașterea implicării absolventului în activitățile de protecție a mediului. Evaluarea candidaturilor a fost făcută de membrii comisiilor de examinare în cadrul sesiunii de susținere a lucrărilor de disertație, alături de reprezentantul companiei Brother, Simona Predescu.

“După circa 10 ani de implicare în activități de ecologizare a zonelor protejate din România, Brother contribuie prin acest acord la susținerea programelor educaționale de prevenire a degradării mediului și încurajează tinerii care aleg o profesie dedicată protejării naturii”, a declarat în cadrul ceremoniei Simona Predescu, Marketing Coordinator Brother România.

Acest premiu face parte dintr-o serie de demersuri derulate în cadrul unui acord de parteneriat semnat între Brother România și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB), prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, printre care este și donarea unui echipament multifuncțional laser color Brother MFC-L9550CDW și un set complet de consumabile. Tot în cadrul acestui parteneriat va urma ca, pe viitor, angajamentul Brother de a susține activitățile de cercetare în protecția medului să se extindă către sprijinirea demersurilor de cercetare derulate în cadrul universității și prin alte acțiuni corelate.

Misiunea Brother este dezvoltarea de soluții, echipamente și tehnologii eficiente, care să permită organizațiilor să își îmbunătățească performanțele și operabilitatea, simultan cu reducerea costurilor. Eficiența poate avea însă și alte dimensiuni, tot mai des vorbindu-se în acest context de reducerea impactului asupra mediului, în toate domeniile de activitate. Întotdeauna Brother a fost un producător preocupat de calitatea mediului înconjurător și de protejarea acestuia, încurajând cu fiecare ocazie utilizatorii să se implice prin demersuri sustenabile în protejarea mediului. Începând de la idee și design, până la colectare și reciclare, la fiecare stadiu din ciclul de viață al unui produs este avut în vedere impactul acestuia asupra mediului.

În plus, Brother colaborează cu diverse organizații din toată lumea și se implică în multiple acțiuni sustenabile menite să reducă degradarea mediului înconjurător. Prin această acțiune Brother România deschide această colaborare cu USAMVB, prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului (FIFIM) ca un prim pas de implicare socială la nivel local.

Despre Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMVB), „o universitate pentru viaţă şi agricultură prin educaţie şi cercetare de înaltă calitate”, este o instituţie de învăţământ superior şi cercetare acreditată, cu personalitate juridică, ce face parte din reţeaua instituţiilor de învăţământ superior de interes public, având caracter nonprofit şi apolitic. USAMVB este organizată şi funcţionează în conformitate cu prevederile Constituţiei României, ale legislaţiei şi reglementărilor naţionale din domeniul învăţământului, cu Carta universitară şi regulamentele proprii pentru a-şi îndeplini misiunea asumată.

Absolvenții Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului – unica în ţară ce pregăteşte ingineri prin programul de studii de licenţă Îmbunătăţiri Funciare şi Dezvoltare Rurală – dobândesc calificări pentru a răspunde cerințelor pieței muncii, fiind compatibili pentru a lucra în următoarele sectoare de activitate / instituții: construcții – proiectare și execuție, agenții de mediu, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, servicii / cadastru, administrația centrală și locală, cercetare și consultanță, Real Estate & Business.

 

Despre Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică. Compania desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și regiuni.

Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here