Avem placerea de a va invita să participați la Conferința „Excelența în afaceri. Modelul EFQM – soluție pentru creșterea competitivității”. Evenimentul va avea loc miercuri, 19 iunie 2019, începând cu ora 10.00 (înregistrarea de la ora 9.30), în Aula Carol I (Palatul CCIB, Strada Ion Ghica nr. 4, sector 3).

Evenimentul este organizat sub auspiciile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), în colaborare cu EFQM (the European Foundation for Quality Management) și JASPERS.

EFQM este o fundație non-profit, cu sediul la Bruxelles, care a contribuit la implementarea Modelului de excelență în peste 30.000 de organizații din UE și alte țări  din lume. JASPERS este un parteneriat de asistență între Comisia Europeană, BEI și BERD, care oferă consultanță independentă țărilor beneficiare pentru a le ajuta să pregătească proiecte majore de înaltă calitate, care urmează să fie cofinanțate din Fondul european de dezvoltare regională și din Fondul de coeziune.

Principalul obiectiv al conferinței vizează prezentarea și promovarea Modelului EFQM de excelență, ca instrument de evaluare și creștere a performanțelor și competitivității companiilor și organizațiilor. Prin aplicarea acestui model, organizațiile pot să-și identifice punctele tari, dar și zonele în care ar trebui să aducă îmbunățiri, pentru a-și crește și a-și consolida poziția pe o piață globalizată și volatilă.

Evenimentul se adresează organizațiilor interesate să se dezvolte și să-și îmbunătățească performanțele și calitatea produselor și serviciilor: companii din toate domeniile de activitate, spitale și rețele medicale, instituții de învățământ, fundații, asociații, camere de comerț, dar și organismelor specializate în certificarea sistemelor de management și acreditarea organismelor de certificare și instituțiilor guvernamentale cu atribuții în creșterea competitivității.

În speranţa ca veţi da curs invitaţiei noastre, vă mulţumim anticipat şi vă rugam sa confirmaţi participarea la adresa de email [email protected]. Informații suplimentare: Cristina Șerbănescu (tel. 0730 990 764 , e-mail: [email protected]), de la care puteți obține și detalii privind oportunitățile de promovare a organizației dvs. în cadrul conferinței.

PARTENERI
PARTENERI MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here