Furnizorii oferă o mulțime de modele  de vitrine frigorifice orizontale și verticale, anume concepute pentru prezentarea și vânzarea de produse de cofetărie și patiserie. Prăjituri și torturi, înghețate și bomboane de ciocolată, pateuri și alte minunății care sunt savurate cu frenezie de către pofticioși, toate sunt puse în valoare așa cum se cuvine de către aceste sisteme de etalare producătoare de aer rece.

 

Personalizarea unei cofetării se face și cu ajutorul vitrinelor frigorifice orizontale și verticale

 

Acum, o cofetărie care tocmai se înființează nu mai are șanse de a se remarca, de a fi frecventată de un număr generos de clienți, dacă nu vine cu o idee originală, cu un quelque chose care să o scoată din anonimat. Iar dotările achiziționate cu abilitate pot să contribuie la făurirea unui spațiu magic, a unui fel de portal prin care intri într-o lume minunată, plină de bunătăți apetisante. Chiar și o simplă vitrină frigorifică orizontală este o invitație la trezirea copilului interior, care, din ungherul sufletului unde s-a ascuns, acum poate să își satisfacă o dorință dulce-dulce din copilărie, pe care, odinioară, pentru că părinții nu își permiteau, poate că și-a reprimat-o.

 

Datorită proprietăților sale excelente de izolare, echipamentul frigorific menționat este un soi de sipet cu bijuterii comestibile. Vitrina orizontală va ajuta la menținerea deserturilor proaspete, la temperatura și consistența dorite de către cofetari și/sau patiseri.

 

Sistemele de răcire pentru cofetării destinate spațiilor de vânzare sunt disponibile în multe variante de design, de culoare. Este minunat că se întâmplă așa, deoarece, dintr-o gamă largă de vitrine, fiecare patron de cofetărie poate să opteze, împreună cu specialistul în amenajarea de spații comerciale pe care l-a ales, inclusiv cu privire la dotările necesare din punct de vedere estetic, dar și funcțional.

 

Sporiți-vă profiturile cofetăriei cu niște dotări frigorifice speciale

 

Aranjând produse de cofetărie creativ în interiorul acestor echipamente de răcire, personalul dă dovadă nu numai că este interesat de prezentarea lor elegantă, dar și de păstrarea acestora la temperatura optimă. Răcoarea corect setată, menținută continuu, le va garanta prospețimea. Iar acest lucru se va traduce în primul rând în gust, dar în egală măsură și în siguranță pentru sănătatea consumatorilor mic și mari.

 

Există furnizori de astfel de echipamente cu mare notorietate pe piața românească de profil, care oferă celor interesați vitrine frigorifice proiectate până la ultimul detaliu cu multă grijă, sunt realizate din materiale de calitate și componente durabile. Cu un ajutor specializat în materie de alegeri dotări cofetărie, cu siguranță se poate porni la drum sub niște auspicii foarte bune.

Niște produse realizate de un fabricant ce are acreditare de management al calității pe baza certificării ISO 9001:2008 vor face față cu brio la toate provocările viitoare.

 

Aceasta este o modalitate sigură de a achiziționa niște sisteme de stocare la rece care să prezinte o durată lungă de funcționare, fiabilitate și cerințe energetice reduse în exploatare.

 

Nu vă mulțumiți cu vitrine frigorifice second hand uzate moral și fizic

 

Sub nicio formă nu vă mulțumiți cu niște produse la mâna a doua, achiziționate de la vreo unitate de cofetărie și/sau patiserie care a intrat în faliment sau care, deși funcționează în continuare, vrea să se modernizeze și, prin urmare, să scape de acele echipamente de frig care sunt uzate moral și, de cele mai multe ori chiar și fizic.

 

Aduceți energie benefică în unitatea dvs. de cofetărie prin instalarea unor echipamente frigorifice moderne, doldora de tehnologii de ultimă oră și veți avea doar satisfacții profesionale!

 

Vitrinele de cofetărie combină expunerea produselor creativ cu asigurarea păstrării acestora pe timp limitat la o temperatură optimă. În plus, soluțiile moderne de răcire și iluminare utilizate permit obținerea de economii în domeniul energiei electrice.

 

Noile modele de vitrine frigorifice sunt extrem de stabile din punct de vedere funcțional și ușor de păstrat curate.

 

Oriunde sunt puse, dacă sunt inteligent alese, ele înveselesc locul, îl fac mai plăcut. Reprezentând o adevărată sărbătoare pentru ochi, ele devin în egală măsură și un foc de artificii pentru papilele gustative.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here