București, 1 octombrie 2018– Banca Comercială Română (BCR) oferă, de la începutul lunii octombrie a.c., serviciul de schimb valutar pentru leul modovenesc.

Serviciul va fi oferit la nivelul întregii țări, dar o atenție deosebită va fi acordată zonelor în care se înregistrează un flux mai mare de cetățeni din Republica Moldova, precum județele Suceava, Botoșani, Iași, Vaslui și Galati.

Cursul de schimb RON / leu moldovenesc va fi afișat la sediile unităților băncii sau pe site-ul BCR – www.bcr.ro

BCR oferă, în prezent, cotații pentru 16 valute pe care le tranzacționează la casele de schimb, leul moldovenesc fiind cea de-a 17-a valută inclusă la tranzacționare.

 

Banca Comercială Română este acționar unic al BCR Chișinău, fiind una din primele bănci cu capital străin prezente în Republica Moldova. BCR oferă serviciul de schimb valutar MDL / RON la cel mai avantajos curs.

 

 

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România pe segmentele de economisire şi creditare.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 22 birouri mobile dedicate companiilor şi 508 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.600 de bancomate şi POS – 17.800 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here