București, 1 octombrie 2018: TBI Credit, parte a TBI Bank, a depășit 150 de magazine online pe piațadin România care utilizeazăplatformasa de creditare 100% digitală, dezvoltatăîmpreună cu FintechOS, o companiespecializatăînaccelerareatransformăriidigitale a instituțiilorfinanciare.

Platforma de creditaredigitalăprodusășilansată de TBI Credit cu aproape un an înurmă, dupănumaidouăluni de dezvoltare pe tehnologiapropusă de FintechOS, estededicatămagazinelor online care vorsăoferecliențilorposibilitatea de a face cumpărături cu plataîn rate. Comercianții online pot instalaplatforma de creditareîncâteva minute, întimpceclienții pot accesa un împrumutîn 10 minute, fărăa fi nevoiesămeargă la ghișeulbăncii.

Platformadigitală de creditareînlocuieșteoperațiunilebancaretradiționale, pe bază de documentațietipărită, cu tehnologia OCR (Optical Character Recognition), folosindu-se identificarea video îninteracțiune cu un operator bancarșisemnăturaelectronică a documentelor. Acestetehnologii permit cliențilorsăcontracteze un credit de la distanță, încâteva minute, fărăniciodeplasare la bancășifărăriscuri. Platforma de creditaredigitalăoferăposibilitateaefectuării de cumpărături cu plataîn rate de pe oricedispozitiv – calculator, tabletăsau smartphone, procesul de acordare a împrumutuluifiindsimplificatprinintegrarea cu Biroul de Credit, ANAF sauKeysFin. Mai mult, mecanismele anti-fraudă sunt activate întimp real, astfelîncât,îneventualitateaîn care procesulesteîntrerupt din oricemotiv, acestapoate fi reluatoricândmaitârziu, de la pasulunde s-a oprit. Cliențiimagazinelor online pot aplicapentru un credit pentrucoșul de cumpărăturioricând, 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, iarînsprijinullor sunt permanent disponibile un call-center online și o funcție de live chat.

 

„Parteneriatul cu TBI Bank are la bază o valoarecomună, bazată pe inovație. Am convingereacăpentru TBI platformadigitala de creditareestedoarînceputul. Asigurarea din parteaFintechOSestecăvomofericelemaimodernesoluțiitehnologicepentru a ținepasul cu tendinţele din digital banking, a propulsașimenține TBI Bank în prima linieaacesteinoigenerații de digital-first banking”, a declaratTeodorBlidăruş, CEO FintechOS.

 

Platforma de creditaredigitalăesteparte a unuiparteneriat strategic dintre TBI Bank șiFintechOS, ca urmare a unuiangajamentde transformaredigitalășireconfigurare a întregiistrategiidigitalepe parcursula trei ani, prinserviciifinanciarebazate pe inteligențăartificială, soluțiibiometriceșialtetehnologiimoderne. Înprezent, FintechOSși TBI accelereazăinovațiaîncadrulbănciiprinintermediula șasefluxurioperaționale, pe toateliniile de business, darîn special pe segmentele de credite, factoring și leasing pentrupersoanefiziceșicompanii.

 

„Nu e ușorsădeschizidrumulinovațieiîntr-un sector bancartradițional, dardorințașicurajul de aofericliențilornoștri o soluțiediferită de finanțare, 100% online a fostsusținută de ambițiaparteneruluinostruFintechOS de a dezvoltatehnologianecesară”, a declarat Kostas Tovil, Senior Vice President E-Commerce TBI Bank.

 

 

Despre TBI Credit

Fondatăîn 2003, TBI Credit esteparte a TBI Bank, care opereazăînRomâniași Bulgaria sub umbrela 4finance, celmai mare grupeuropean de creditare online și pe mobil. Prinintermediuluneirețele de peste 5.000 de agenții, TBI deserveșteaproximativ 1,4 milioane de clienți, mizând pe consumatoriși pe strategia de a deveni un creditor digital de ultimăgenerație.
 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here