Cea mai buna modalitate de a avea un viitor stabil financiar, sigur si fara batai de cap este sa muncesti pentru tine insuti, adica sa stabilesti un plan bine pus la punct si in final sa deschizi o afacere proprie. George Anton, cu o idee simpla, dar indrazneata, in prezent se bucura de un real succes. Este vorba despre un parc fotovoltaic bine gandit, foarte bine securizat cu un DVR 8 canale si camere supraveghere de inalta performanta.

CAMERA IP POE BULLET 4MP FOSCAM FI9901EP

CAMERA IP POE BULLET 4MP FOSCAM FI9901EP

Tocmai pentru ca acest parc este situat in camp, proprietarul a avut de ales sa instaleze cele mai bune camere supraveghere. Deoarece deplasarea agentilor firmelor de interventie costa foarte mult, la declansarea alarmei, proprietarul insusi poate verifica prin internet daca exista sau nu evenimente care cer deplasarea la fata locului.

Productia de energie electrica reprezinta o solutie de business extraordinara, iar acest mic producator de electricitate, parcul fotovoltaic de la Cosereni, detinut de dl.Anton a inregistrat cresteri semnificative. Energia colectata de la aceste panouri solare este stocata si pusa apoi la dispozitie celor interesati. Foarte norocos, proprietarul a gasit cativa producatori agricoli pentru care livreaza curent electric la preturi extrem de mici. Mai mult, in aceasta clipa negociaza un contract cu doua fabrici interesate de energia regenerabila.

Pentru ca profitul creste tot mai mult, se gandeste chiar sa se extinda. In prezent, viseaza la o ferma solara si crede cu tarie ca va invinge birocratia din Romania si va ajunge sa vada si acest vis implinit. Dar deocamdata se afla la stadiul de proiect.

Cum spuneam, pentru ca nu a dorit sa angajeze un paznic deoarece raspunderea este prea mare si nici sa apeleze la serviciile unor firme de paza care cer costuri exorbitante pentru deplasari, George Anton a calculat foarte bine perimetrul care trebuie supravegheat si a instalat camere supraveghere pe care le-a cuplat la o unitate de inregistrare.

Tehnologie performanta si specificatii de top

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu camere supraveghere, acestea reprezinta elementul central dintr-un sistem de supraveghere. Ele sunt cele care capteza imaginea si o transmit inregistratorului care apoi ne-o pune la dispozitie. In cazul nostru, s-au achizitionat opt camere supraveghere wireless full HD de 4 MP, camere recomandate pentru monitorizarea de spatii extinse, unde este esentiala recunoasterea detaliilor marunte. O astfel de camera supraveghere exterior are 30 de leduri, senzor de imagine performant, de inalta definitie si carcasa metalica, rezistenta la intemperii. Mai mult decat atat, aceste camere de supraveghere dispun de functia DNR. Aceasta imbunatateste calitatea imaginii pe timp de noapte, reduce dimensiunea inregistrarilor si scade numarul de alarme false. Dupa ce a setat inregistrare non stop, nu doar la detectie de miscare, a achizitionat un hard disk cu memorie mare ca sa nu piarda nicio informatie.

In momentul in care decideti ca este necesar sa va securizati casa si afacerea trebuie sa luati in calcul cateva variabile si in nici un caz nu va sfatuim sa optati pentru echipamente ieftine. Luati legatura cu magazinul online www.1CCTV.ro, site cu numeroase variante de sisteme de supraveghere foarte performante care ofera protectie permanenta.

Despre NET TRADING

Magazinul nostru online nu este un simplu magazin. Prin intermediul lui va oferim nu doar cele mai bune produse, dar si o experienta de cumparaturi unica. Achizitionati produsele de care aveti nevoie urmand doar cativa pasi simpli, urmand ca noi sa vi le expediem in cel mai scurt timp. Puteti accesa pagina magazinului nostru indiferent de dispozitivul folosit. Scopul nostru este sa va aducem acel plus de satisfactie care sa va multumeasca pe deplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here