• CBRE a adus trei noi chiriași în clădirile TN Offices 1 și TN Offices 2 ale Timpuri Noi Square, crescând astfel la peste 90% gradul de ocupare al primelor două clădiri de birouri din cadrul ansamblului;
  • Odată cu semnarea noilor contracte, Vastint Romania închiriază într-un singur proiect circa 30.000 m2, jumătate din totalul suprafeței închiriate pe întreaga piață a clădirilor de birouri în T1 2018.

București, 23.05.2018. CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, anunță depășirea pragului de 90% al ratei de ocupare pentru primele două clădiri ale Timpuri Noi Square. Procentul a fost atins datorită celor trei noi chiriași: VWR International, A.G. Radio Holding și Zitec. Aceștia au semnat contracte pentru ocuparea unor spații de birouri ce se întind pe aproximativ 4.500 m2 și se vor alătura celorlalte nume importante din domenii ca IT, servicii profesionale, FMCG sau servicii financiare, care ocupă deja spații în cele două clădiri: Go Pro, Sephora, Phoenix Contact, Kruk, Fratelli, Impact Hub, DCS Plus, Netcentric, Tremend. CBRE este consultant principal desemnat pentru închirierea ansamblului de birouri de clasa A, dezvoltat de Vastint Romania, având o contribuție majoră în promovarea și închirierea primelor clădiri livrate.

Proiectul Timpuri Noi Square este situat pe Splaiul Unirii nr. 165, la intersecția cu Str. Nerva Traian și peste drum de stația de metrou. În prima fază a proiectului vor fi dezvoltate trei clădiri a căror suprafață va depăși 50.000 m2 de spații de birouri și spații comerciale. Primele două construcții, care se întind pe circa 33.000 m2, au fost deja finalizate și închiriate aproape integral. Cea de-a treia clădire va avea aproximativ 20.000 m2 și va fi livrată în prima jumătate din 2019.

VWR International, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de aparatură de laborator la nivel mondial, a ales Timpuri Noi Square pentru a-și deschide primul birou din România. Acesta va fi un centru de servicii care va deservi întreaga Europă și se va întinde pe 1.200 m2, în prima clădire a ansamblului. VWR International și-a început activitatea în noile sale birouri din România, în luna mai.

A.G. Radio Holding, care operează posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, a închiriat 1.200 m2 în prima clădire a Timpuri Noi Square și va începe să emită live din studiourile aflate aici, în luna iulie.

Al treilea nou chiriaș este compania Zitec, lider pe piața de IT din România și specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și în servicii de digital marketing. Zitec ocupă 1.750 m2 în cea de a doua clădire a ansamblului și a început activitatea în noul spațiu în luna aprilie.

Odată cu venirea noilor chiriași, numărul de angajați care vor lucra în birourile din cele două clădiri construite până acum în Timpuri Noi Square, va crește cu circa 1.000 de persoane, ajungând la un total de peste 3.000 de specialiști IT, ingineri și experți în domenii cheie.

Consultanții CBRE sunt implicați în prezent în discuții avansate cu privire la închirierea a aproape 7.000 m2 în clădirea TN Offices 3, care urmează să fie livrată anul viitor.

Timpuri Noi Square este un proiect de o calitate deosebită, care oferă facilități de ultimă generație companiilor chiriașe și angajaților acestora. Cei care lucrează aici vor beneficia de un mediu care integrează birouri, spații de relaxare, dușuri, spații verzi unde îți poți petrece pauza de prânz, cafenele, restaurante și zone de socializare. Conform studiilor CBRE acestea sunt și principalele caracteristici despre care s-a demonstrat că îmbunătățesc performanțele și gradul de mulțumire a angajaților”, explică Mihai Păduroiu, Head of Advisory & Transaction Services – Office al CBRE Romania.

“Proiectul Timpuri Noi Square a revoluționat piața clădirilor de birouri din București, în primul rând prin amplasamentul deosebit. Cei de la Vastint au reușit performanța de a reurbaniza circa 6 ha situate în centrul orașului și de a crea o zonă nouă pe piața de birouri din capitală. Proiectul utilizează și creează câteva avantaje cheie: infrastructură bună, o încărcare optimă a magistralei de metrou care este mult mai liberă decât cea care duce înspre Pipera, spre exemplu. De asemenea, universitățile amplasate aici, precum și construcțiile rezidențiale creează mediul ideal pentru atragerea forței de muncă”, completează Mihai Păduroiu.

Timpuri Noi Square este certificat LEED Platinum, beneficiază de echipamente electrice eficiente energetic și iluminare LED, sisteme HVAC cu o capacitate de ventilație superioară, cu 100% aport de aer proaspăt, 3 până la 4 m înălțime liberă pentru etajul standard, respectiv ultimul etaj, precum și foarte multă lumină naturală. În plus, Timpuri Noi Square va dispune și de aproximativ 1.000 locuri de parcare, peste 3.000 m2 de spații comerciale, precum și de servicii de tip HoReCa variate, operate de către Fratelli. În total, proiectul Timpuri Noi Square va fi constituit din șase clădiri de birouri moderne și spații comerciale, care vor însuma peste 100.000 m2.

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2017. Compania are peste 80.000 de angajați (fără a include afiliații), răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 450 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here