Hoverboard-urile au devenit deja, pentru multi,  o parte a vietii de zi cu zi, fie ca vorbim despre tinerii care se plimba prin parc sau de videoclipurile haioase de pe Youtube. Si pentru ca lumea intreaga este dominata de tehnologie, cu siguranta hoverboard-urile vor continua sa fie prezente in vietile noastre mult timp de acum incolo.

Asa cum pe vremuri copiii invatau sa mearga pe bicicleta, odata ce tehnologia a avansat, cei mici invata acum sa se deplaseze pe placi electrice, de care sunt nedespartiti.

, o febra care se raspandeste peste tot in lume

Pasiunea pentru hoverboard-uri nu se limiteaza la oamenii de rand. Celebritati din lumea intreaga s-au inregistrat in timp ce folosesc acest gadget. Justin Bieber este un mare fan hoverboard, fiind vazut de multe ori deplasandu-se cu placa electrica. Wiz Khalifa este o alta vedeta care a aparut in presa cu hoverboard-ul de pe care a refuzat sa coboare in aeroport, in ciuda insistentei politiei, in timp ce, celebrul Mike Tyson s-a filmat in timp ce a cazut dupa hoverboard-ul sau.

Deci, daca nu sunteti deja obisnuiti cu ideea unei placi electrice care se deplaseaza pe doua roti, este timpul sa va obisnuiti cu hoverboardul. Acest gadget nu este o simpla moda, ci este realitate. Cu siguranta vom vedea tot mai multe hoverboard-uri pe strazi in viitor, in conditiile in care bateriile pe Litiu-Ion vor evolua, oferind posibilitatea sa te deplasezi mai multi kilometri pe aceasta placa electrica.

Hoverboard-urile, inlocuitoarele bicicletelor si skateboard-urilor

Cu ani in urma, un hoverboard ar fi fost un vis, fiind vazut doar in filmele science fiction. Dar acum, el este realitate, putand fi gasit in multe magazine fizice si gasesti si mai multe hoverboarduri online.  Pentru multi este chiar un vis devenit realitate. Cei mai multi oameni nu si-ar fi imaginat niciodata ca vor vedea un asemenea gadget, iar acum acesta isi face intrarea in cultura pop, fiind doar o chestiune de timp pana vor fi vazute in filme, emisiuni TV si alte videoclipuri.

Important de stiut pentru cei care doresc sa isi cumpere un hoverboard este ca aceste gadget-uri sunt fabricate in trei dimensiuni diferite. Aceste diferente sunt date de marime rotilor:  6,5 inch, 8 inch si 10 inch. Un hoverboard de 6.5 inch este recomandat incepatorilor pentru ca rotile mai mici sunt destinate exclusiv suprafetelor drepte, cum sunt trotuarele.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here