Pentru aproape fiecare tinute vestimentare alese pentru diverse ocazii, ceasul de mana este considerat un accesoriu extrem de important, avand rolul de a completa intr-o maniera speciala fiecare outfit. Astfel, fie ca este vorba despre o vestimentatie de zi, casual, una eleganta, sport sau foarte moderna, exista o gama extrem de diversa de modele care sa se potriveasca tinutei adoptate intr-un anumit moment.

Daca ti-au propus sa iti achizitionezi un ceas de mana, cu siguranta ai inceput deja trecerea in revista a ofertelor din magazinele de profil traditionale sau online, in cautarea modelului care sa ideplineasca toate acele criterii pentru care ti-l doresti in colectia ta.

Evident, ai deja stabilit bugetul de care dispui pentru aceasta investitie, in functie de care te vei orienta catre un anumit model care iti va starni admiratia. In mod firesc, alegerea noului ceas este conditionata de scopul pentru care ti-ai propus sa-l cumperi, doresti unul pe care sa il porti frecvent, la serviciu, la cumparaturi, la iesiri in parc, etc, unul care sa-ti fie de folos, gratie functiilor speciale cu care este dotat, atunci cand faci sport, unul cu utilitati de mini-calculator sau care sa iti adauge eleganta, prin calitatile sale specifice unei bijuterii, la un eveniment deosebit, si in functie de care vei decide modelul din gama celor casual, modern, sport, retro, smart, fashion.

Cu siguranta, trebuie sa te decizi si asupra mecanismului cu care sa fie dotat ceasul pe care ti-l doresti, precum mecanic, quartz, automatic. De asemenea, un alt criteriu de care trebuie sa tii cont este tipul de afisaj, respectiv analog, digital sau hibrid, care le include pe ambele variante mentionate. Functiile cu care este inzestrat ceasul vor cantari mult in alegerea finala, in functie de utilitatea pe care o ai in vedere, rezistenta la apa, calculator, busola, incarcare solara, cronograf, altimetru, radio-control, alarma, analog-digital etc. Un alt element esential este marca pentru care optezi, ceasuri Casio, Seiko, Citizen, Timex, Orient, Barel, Head, Larus etc, care iti pot oferi ceritudinea unui produs de calitate sigura.

Optand pentru producatori de ceasuri cu reputatie, in detrimentul unor replici indoielnice, doar pentru ca par la prima vedere chilipiruri, vei avea certitudinea ca ai facut o investitie buna pe termn lung, avand odata cu achizitionarea produsului in cutia sa originala si siguranta data de certificatul de garantie care il insoteste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here