București, 21 decembrie 2017 – Mostafa El Beltagy, în prezent Head of Vodafone Group Marketing Global Projects, va prelua rolul de Consumer Business Unit Director al Vodafone România de la 1 martie 2018, înlocuindu-l pe Andrea Rossini, care va fi desemnat Consumer Digital Director al Vodafone Italia. În noua sa poziție, Mostafa El Beltagy îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, și va face parte din echipa de executivă de management.

Mostafa deține din mai 2017 poziția de Head of Vodafone Group Marketing Global Projects, cu sediul la Londra, rol în care a contribuit la accelerarea performanței comerciale în cele mai mari nouă piețe europene în care este prezent Vodafone Group. El face parte din echipa Vodafone din 2009 și a deținut mai multe funcții de conducere în aria dedicată cartelelor preplătite, atât în zona de segment, cât și în cea de marketing, pentru Vodafone Egipt și Vodacom Africa de Sud. Între 2014 și 2017, a coordonat ariile de customer value management, big data, prețuri și strategie comercială pentru clienții persoane fizice și juridice în cadrul Vodafone Egipt, contribuind la îmbunătățirea satisfacției clienților și a cotei de piață.

Andrea Rossini s-a alăturat Vodafone România în 2013, rol din care a contribuit la consolidarea poziției companiei pe piață și la clasarea ei pe primul loc în studiile privind satisfacția clienților. Înainte de a veni în România, a lucrat pentru Vodafone Italia din 1999 ca Manager Inter Operator Relations. Apoi a făcut parte din echipa regională a Vodafone pentru Europa de Sud în rolul de Manager Commercial Operations Initiatives. Andrea a deținut mai multe roluri de senior marketing în Vodafone Italia, atât în aria dedicată clienților persoane fizice, cât și în cea dedicată persoanelor juridice, și a fost desemnat Consumer Sales & Distribution Director în 2011.

„Vreau să îi mulțumesc lui Andrea pentru contribuție și să îi urez succes în noul său rol. Atenția lui pentru client și pasiunea pentru brand au dus la o experiență mai consistentă pentru clienții Vodafone România în ultimii ani. Este un lider foarte atent cu oamenii și lasă în urma lui o echipă puternică”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Vod afone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 50 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 septembrie 2017, Vodafone Group avea 522,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,8 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here