Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS), întrunită statutar, şi-a ales Consiliul Director, format din Şerban Căzănişteanu, director general Mindo S.A., Presedinte, Petru Moldovanu, director general EPS Thermopor, Bogdan Roman, CEO Hirsch Porozell Romania şi Laurenţiu Istrate, director general Austrotherm Romania, acesta din urmă fiind membru supleant.

 

“Sunt recunoscător şi onorat de încrederea pe care membrii Asociației ne-au arătat-o, exprimându-şi opţiunea pentru această echipă. Îi asigur că vom fi la înălţimea aşteptărilor şi speranţelor pe care le au. Sunt convins că împreuna vom reuşi să atingem un nou nivel de confirmare al Asociaţiei. Ne propunem să fim mult mai dinamici, să ne concentrăm pe oferirea de expertiză în domeniu, atât pentru producători, cât și pentru beneficiari. Deşi piaţa de polistiren expandat din România ocupă un loc important în industria construcţiilor, puţini beneficiari primesc îndrumări corecte şi ştiu să aleagă corespunzător nevoilor. Considerăm că educarea continuă a consumatorilor este foarte necesară şi depinde exclusiv de toţi factorii implicaţi: autorităţi, proiectanţi, producători să livrăm beneficiarilor informaţiile oneste, pentru soluţii viabile şi sustenabile de termoizolare. De asemenea, un alt obiectiv major al Asociaţiei este să continue politica echilibrată şi receptivă faţă de toţi producătorii de polistiren expandat din România, asigurându-le acestora o reprezentare activă, eficientă şi constructivă atât în faţa autorităţilor din domeniu, cât şi faţă de beneficiari”, a declarat Şerban Căzănişteanu, noul președinte ROMEPS.

 

Conform Actului Constitutiv al Asociației, membrii Consiliului Director au un mandat de 3 ani. ROMEPS va derula în 2018 atât proiecte de informare a proiectanţilor şi beneficiarilor, prin programul „Oraşul tău în centrul atenţiei”, cât şi acţiuni de monitorizare a calităţii polistirenului expandat în piaţă, prin intermediul Quality Control, iniţiativă ce are ca scop principal protejarea consumatorilor prin respectarea şi promovarea standardelor în construcţii.

De asemenea, noua echipă îşi propune demararea şi implementarea de noi acţiuni, care să consolideze demersul declarat şi asumat al ROMEPS, de a îndruma deopotrivă producătorii și consumatorii, în scopul atingerii eficienței maxime a lucrărilor de reabilitare termică.

 

Despre ROMEPS:

 

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) a fost înfiinţată în anul 2004, din 2011 activând sub această denumire. Asociaţia îşi propune să promoveze pe piaţa din România un standard de calitate pentru producătorii de polistiren şi să vegheze la respectarea reglementărilor. Împreună cu partenerii noştri, Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat şi Asociaţia Română de Dreptul Construcţiilor, ne propunem să dezvoltăm programe de creştere a nivelului lucrărilor în construcţii şi să menţinem un dialog constant şi susţinut cu autorităţile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here