București, 29 noiembrie 2017 – Ultima lună a fost una plină la restaurantul Taco Bell din Băneasa Shopping City, fanii venind aici în număr mare pentru a gusta produsele originale de inspirație mexicană îndrăgite în întreaga lume. Între timp, mulți alții așteptau cu nerăbdare ca Taco Bell să vină mai aproape de ei. Mâine, pe 30 noiembrie, Taco Bell nu doar deschide un nou restaurant în Mega Mall, ci și invită fanii să participe la tombola de o zi, cu premii cool ce își așteaptă câștigătorii.

 

Taco Bell este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană, și, totodată, cel mai nou brand din portofoliul Sphera Franchise Group. Restaurantul din Băneasa a fost deschis în prima parte a lunii octombrie, iar brandul este gata pentru cel de-al doilea capitol. Următoarea oprire: Mega Mall, unul dintre cele mai noi și, în același timp, cele mai populare centre comerciale din țară.

 

„A fost o călătorie extraordinară până acum și suntem foarte bucuroși că fanii au răspuns entuziast la produsele și la brandul Taco Bell. Este foarte important pentru noi să fim cât mai aproape de ei, așadar am anticipat dorința celor care poate că nu locuiesc sau nu lucrează în zona Băneasa și își doresc să se poată bucura de produse mai des. În ceea ce privește locația, alegerea a fost una simplă pentru că Mega Mall se află în topul celor mai puternice mall-uri din România. Și suntem abia la început”, a spus Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Taco Bell.

 

Mâine, de la ora 11.00, Taco Bell din Mega Mall le pregătește fanilor mai mult decât produse delicioase. Primii 100 de clienți vor primi automat un cadou surpriză la plasarea comenzii. În plus, cei care vin mâine în noul restaurant vor putea câștiga unul dintre cele 50 de premii cool oferite în cadrul unei tombole de o zi: un snowboard, longboard-uri, trotinete, rucsacuri și gulere Winter X-tubes.

 

Restaurantul Taco Bell din Mega Mall este situat la etajul al doilea al centrului comercial de pe strada Pierre de Coubertain nr. 3-5. Acesta este rezultatul unei investiții de 350.000 de euro și își va întâmpina clienții într-un design de tip Global Explorer, cu o suprafață de 170 de metri pătrați. Fanii pot savura produsele comandate la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, nu înainte de a vedea cum este preparată comanda lor, în bucătăria deschisă. Baterie descărcată? Nicio problemă! Clienții pot folosi prizele USB din restaurant pentru a-și încărca dispozitivele mobile și se pot conecta la rețeaua wifi dedicată, pentru a intra pe internet și a fi la curent cu noutăţile din social media.

 

 

Noul restaurant ia startul mâine cu o echipă de 40 de membri pregătiți să le ofere clienților faimoasele produse de inspirație mexicană, cu gust unic. Vedetele meniului:  Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme și Chocodilla, o alegere dulce și delicioasă la desert.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here