Un brand de lenjerie intima din Statele Unite ale Americii si-a propus sa le ajute pe tinerele din ziua de astazi sa se simta mai bine in pielea lor. Astfel, a renuntat la modelele perfecte si la modificarea in Photoshop a pozelor de promovare.

Aerie Real a devenit cunoscuta peste noapte drept compania care promoveaza frumusetea naturala, dupa ce a propus o campanie in care modelele arata ca niste femei normale. „Tu, cea naturala, esti sexy” se bucura de un succes fantastic in randul tinerelor si a devenit un adevarat pe fenomen pe internet.

Despre pozele cu modele obisnuite si imaginile complet nemodificate vorbeste acum toata lumea, iar brand-ul se bucura de pe urma acestei notorietati proaspat dobandite pentru a-si vinde lenjeria.

„Dragi fete Aerie,

Credem ca a venit momentul pentru o schimbare. E momentul sa fim seriosi si sa mizam pe natural. Vrem ca fiecare fata sa aiba o parere buna despre ea, in interior si exterior. De aceea, am terminat cu editarea pozelor si am renuntat la supermodele. De ce? Nu exista nicio motiv sa retusezi ceea ce este deja furmos. Credem ca voi, naturale, sunteti sexy”, spune mesajul companiei catre cliente.

Iata cum arata fetele si afisele prin care Aerie Real isi promoveaza noua linie:

Sursa: perfecte.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here