NNDKP a ales platforma KeyVision pentru managementul activității interne

 

București,  11.09.2017

 

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai reputate firme de avocatură independente din România care oferă servicii juridice și fiscale integrate, a implementat platforma KeyVision pentru managementul operațional al activității sale.

 

„KeyVision ne oferă infrastructura necesară pentru redefinirea conceptului de „informație la un click distanță” în cadrul organizației noastre. Pe fondul impactului tot mai vizibil al tehnologiei în domeniul serviciilor avocațiale, ne-am propus să creștem substanțial gradul de digitalizare a activităților din cadrul NNDKP în beneficiul imediat al clienților noștri. Acest proces de o amploare substanțială și cu impact la toate nivelele de interacțiune cu clienții și partenerii noștri a fost parcurs în două etape desfășurate în ultimii trei ani:

  1. implementarea soluției complete de document management M-Files
  2. implementarea KeyVision care adresează într-o manieră integrată diferitele activități din cadrul firmei și oferă atât o imagine de ansamblu cât și de detaliu a acestora din perspectiva profesională, financiară, de business development, de HR și de pregătire profesională”

, a menționat Ion Nestor, partener coordonator al NNDKP.

 

Platforma KeyVision include funcționalități complete de timesheet și facturare, managementul proiectelor și al dosarelor de instanță, CRM (Customer Relationship Management), e-Learning și Conflict Check. Ea oferă de asemenea posibilitatea compilării unui set extins de rapoarte financiare, de management, de analiză  la nivelul fiecărui client sau categorii de clienți, precum și la nivelul fiecărei practici sau departament, toate acestea permițând o analiză detaliată a status-quo-ului proiectelor în derulare și a eficienței activității profesionale.

 

“KeyVision a fost implementată în cadrul NNDKP odată cu rescrierea aplicației pe o platformă modernă și cu o interfață mai prietenoasă. Noul KeyVision 3.0 include un set complet de instrumente dedicate firmelor de avocatură, adresând toate procesele și departamentele. În plus, am introdus funcționalități complexe  precum CRM, e-Learning și Conflict Check. Acestea au fost completate de funcționalitățile de instanță și insolvență, precum și o integrare cu sistemul de document management M-Files și cu alte aplicații de business disponibile în cadrul NNDKP, rezultând un ecosistem integrat util tuturor membrilor echipei NNDKP.”, a declarat George Barcun, General Manager SoftVenture.

 

Acest ecosistem eficientizează identificarea informațiilor și documentelor relevante din toate aplicațiile implementate până în acest moment în cadrul NNDKP, facilitând relaționarea cu clienții și partenerii firmei, dar și între membrii echipelor de avocați, consultanți și personal din departamentele suport.

Despre SoftVenture

SoftVenture (www.softventure.ro) furnizează soluții software complexe și inovative pentru piata avocaturii și a serviciilor, precum și în domeniul financiar-bancar. Portofoliul de produse include platforma de pontaj și facturare KeyVision (www.keyvision.ro), soluția pentru managementul dosarelor de instanță KeyVision Litigations (www.litigations.ro), precum și soluția de document management M-Files. SoftVenture este Solution Provider pentru aplicația M-Files în România.

 

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP Legal & Tax) este promotor al avocaturii de afaceri în România și oferă servicii integrate de consultanţă juridică şi fiscală companiilor locale şi din străinătate, prin intermediul birourilor din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova. În prezent NNDKP Legal & Tax are o echipă formată din peste 150 de avocaţi și consultanţi (fiscali și în proprietate intelectuală), iar activitatea noastră acoperă toate domeniile de practică ale avocaturii de afaceri. În primăvara anului 2017, NNDKP a fost desemnată pentru a patra oară firma de avocatură a anului în România de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri juridice la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here