NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, a introdus, începând cu luna iulie, opţiunea de plată offline cu telefonul, prin aplicaţia mobilPay Wallet, în toate restaurantele La Mama din Capitală. Astfel, NETOPIA pune la dispoziţia amatorilor de bucătărie tradiţională cea mai inovativă metodă de achitare a notei de plată, care înlocuieşte portofelul clasic cu cel digital.

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este prima soluţie de plată 100% mobilă de pe piaţa locală, recunoscută şi premiată inclusiv de comunitatea tech din Silicon Valley. Aplicaţia este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play şi poate fi folosită instant, odată ce utilizatorii îşi confirmă cardul în sistemul mobilPay. În cazul restaurantelor La Mama, clienţii îşi pot achita consumaţia rapid, printr-o simplă scanare a unui cod QR ataşat notei de plată.

Trăim în era digitală iar portofelul tradițional începe să devină deja istorie. Considerăm această colaborare firească şi apreciem deschiderea spre inovaţie a partenerilor La Mama, care, ca şi noi, înţeleg că, într-o societate în care timpul este cea mai preţioasă resursă, aşteptarea pentru plata notei nu se justifică”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Mai mult, pentru a impulsiona plăţile cu portofelul digital în locaţiile La Mama, clienții care achită nota de plată cu mobilPay Wallet până la data de 30 septembrie beneficiază şi de un discount de 15%.

La Mama înseamna o bucătărie cu gustul celei „de acasă”, o bucătărie românească și internaţională, dar una citadină, urbană, reinterpretată. Ţinem pasul cu tendinţele pieței și cerinţele clientului modern pentru că totul s-a schimbat: mentalităţile, gusturile, obiceiurile de consum. Înţelegem şi simţim lumea digitală în care trăim atât noi, cât şi clienţii noştri, de unde decizia firească de a le pune la dispoziţie opţiunea cea mai simplă şi la îndemână de a-şi achita nota de plată, direct de pe smartphone-ul pe care cu toţii îl deţin”, declară Catalin Mahu, owner-ul restaurantelor La Mama.

Datele NETOPIA arată că, în ultimele 12 luni, valoarea plăților făcute prin aplicația mobilPay Wallet depăşeşte 1 milion de euro, fiind de trei ori mai mare față de cea înregistrată anul precedent. De asemenea, suma medie achitată cu portofelul digital mobilPay Wallet a ajuns în ultimul an la 90 de lei.

Aplicația mobilPay Wallet a fost lansată în martie 2013 și este disponibilă pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS şi Android. Aceasta poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store şi folosită pentru a efectua plăţi diverse în toate domeniile de interes: facturi, reîncărcări, transport, restaurante, supermarketuri.

Despre Netopia mobilPay și primul portofel digital, mobilPay Wallet

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. Peste 4.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile sau prin intermediul automatelor cash, tranzacţii prin sms sau direct carrier billing cu operatorii mobili, cu carduri bancare sau Bitcoin.

În 2013, compania a lansat avangarda plăţilor mobile, offline şi online, mobilPay Wallet. Aplicaţia este cea mai premiată soluţie de plată din România şi primul produs tech românesc premiat şi consacrat în Silicon Valley. Este o soluție complet gratuită pentru utilizatori, iar plățile se fac instant din aplicație sau prin scanarea codurilor QR. Fiecare plată este securizată, iar utilizatorii mobilPay Wallet achită inteligent, în mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour, Selgros, Billa şi Cora, facturi de telefonie, internet și TV (Orange, Telekom, Vodafone, UPC), reîncărcarea de cartele prepaid, transport public în diferite orașe ale țării, parcări, rovinietă, taxă de pod Fetești, întreţinere la bloc sau restaurante. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la peste 4.000 de comercianți online, totul printr-o simplă scanare de QR.

Anul acesta, aplicaţia a primit inclusiv distincţia „Cel mai bun produs fintech”, în cadrul Global Startup Awards, etapa locală, după ce a fost numită, gradual: „Premiera anului în offline” în cadrul Galei No Cash în 2015, premiera anului la categoria „Soluţii de plată nebancare” tot în cadrul Galei Nocash 2014, şi a obţinut, tot în 2014, primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here