Agenția de software CMEVO Digital a lansat în luna acestui an proiectul Manager Flota, prima platformă din România de administrare a flotelor de transport alternativ.

 

Manager Flotă a pornit de la ideea lansării unei platforme prin care mare parte din procesul de administrare a flotelor să fie simplificat. Gestionarea șoferilor, plățile săptămânale, contractele de închiriere mașini și realizarea rapoartelor sunt primele beneficii pe care le aduce unei flote. Printre principalele avantaje ale acestei platforme se numără: administrarea a peste 90% din sarcinile flotei, automatizarea proceselor de calcul și reducea costurilor de administrare cu cel puțin 50%.

 

Pe scurt, platforma reușește să elimine peste 32 de ore de muncă dintr-o lună și să le transforme în doar câteva zeci de secunde de muncă săptămânală. Manager Flotă calculează automat comisioanele și cheltuielile salariale pentru fiecare șofer în parte.

 

Manager Flotă îți pune la dispoziție toate uneltele necesare pentru a fi tot timpul în controlul afacerii tale. Acum nu mai e nevoie să introduci toate datele manual pentru a afla câți bani le datorezi șoferilor în fiecare săptămâna și chiar mai mult de atât, ai o evidență a șoferilor, a mașinilor închiriate și a contractelor de muncă. Platforma îți oferă acces rapid la rapoarte detaliate pentru fiecare șofer din flota ta. Aceste rapoarte includ informații despre veniturile brute și nete, comisioane, salarii și profit, astfel încât poți urmări performanța fiecărui șofer în parte și să iei decizii bazate pe date concrete.

 

Cu Manager Flotă poți genera rapoarte detaliate și personalizate pentru fiecare furnizor cu care colaborezi, inclusiv Uber, Bolt și Splash. Aceste rapoarte îți oferă o vedere de ansamblu asupra veniturilor brute și nete, comisioanelor și profitului pe fiecare platformă în parte, astfel încât să poți optimiza eficient gestionarea afacerii tale.

 

Mai multe detalii se găsesc pe https://managerflota.ro/, unde puteți afla cum funcționează platforma și mai mult de atât puteți descoperi beneficiile acesteia cu un plan gratuit trial. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon (+40) 725 86 86 15 sau pe email [email protected].

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here