Asociaţia Umanitară Tadeu şi Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar,vă invită să participaţi la„AuGUSTeria – Târg de bucate tradiţionale, ediţia a VI-a”, care va avea loc în zilele de20 şi 21 august a.c., pe strada Franceză nr.1, în Centrul Vechi al Capitalei.

Târgul caritabil are drept scop strângerea de fonduri necesare pregătirii pentru începutul anului școlar a150 de elevi din județele Prahova, Tulcea, Teleorman, Vaslui și municipiulBucurești, care provin din familii cu posibilități financiare reduse.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile şi va avea loc la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar. În data de 20 august, începând cu ora 17.00, veţi putea participa la „Festivalul limonadei”, o sărbătoare plină de culoare, unde veţi avea ocazia să gustaţi limonada preferată, care va fi preparată de voluntarii noştri, adulţi şi copii.

Încheiem evenimentul „AuGUSTeria” cu Târgul de bucate tradiţionale, la care vă aşteptăm în data de 21 august, începând cu ora 11.30. În cadrul târguluiveţi putea alege, pentru dumneavoastră şi persoanele dragi, produse handmade, lucrate de voluntari, dar și bucate tradiționale, pregătite de gospodinele noastre, cu ingrediente naturale şi multă dragoste.

În ambele zile, vizitatorii vor putea participa la ateliere culinare,de poveşti, de pictură şi împletituri, vor putea învăţa tehnica împâslirii cu acul şi vor asista la momente artistice de muzică folk şi tradiţională.

Participanţii pot alege produsele favoriteși oferi donaţii benevole, care vor constitui fondul necesar pentru cumpărareaghiozdanelor şi rechizitelor şcolare care vor fi oferite copiilor.

Aflat la cea de-a şasea ediție, Târgul caritabil „AuGUSTeria” este un proiect inițiat de Asociația Umanitară Tadeu, în colaborare cu Biserica ”Sfântul Dumitru-Poștă”, Paraclis Universitar. În cei cinci ani de când proiectul se află în derulare, târgul cu gust de vară a reușit să pregătească pentru începutul anului școlar aproximativ 1000 de copii, cărora le-au fost oferite ghiozdane și rechizite necesare pentru şcoală.

Având speranţa că ne veţi fi alături, vă mulţumim anticipat pentru prezenţă şi generozitate!

 

Persoană de contact: Ana-Maria Burchi, telefon: 0720.946.341

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here