Noul brand se diferențiază pe piață printr-o abordare integrată a dezvoltării de spații urbane inovatoare și sustenabile, în diferite sectoare din industria imobiliară –Masterplanuri, spații cu destinație mixtă, clinici medicale, spații  în domeniul ospitalității, clădiri de birouri, clădiri rezidențiale, spații comerciale, campusuri pentru studenți și reședințe pentru vârstnici, educație și transport.

 

Reify. este specializat în arhitectură, inginerie, dezvoltare și management de proiect, analiza datelor și licențiere.

 

București, 30 martie 2021

 

Cu o expertiză de peste 30 de ani pe mai multe piețe, Reify. este noul brand prin care Sonae Sierra își consolidează angajamentul de a oferi servicii multidisciplinare investitorilor imobiliari. Fiind prezent în 13 orașe și având 300 de proiecte dezvoltate în peste 30 de țări, brand-ul beneficiază de o rețea cu 200 de profesioniști în diverse domenii − arhitectură, inginerie, management-ul proiectelor, analiza datelor și licențiere − pentru a dezvolta,          transforma sau îmbunătăți proiecte, active imobiliare și orașe.

 

Jorge Morgadinho, Managing Director în cadrul Reify., a precizat: „Acest segment de business reprezintă o continuare a celor peste 30 de ani de activitate și expertiză pe care îi avem în dezvoltarea proiectelor pentru o gamă largă de clienți. Evoluăm acum, afirmându-ne ca furnizor de top de servicii profesionale integrate pentru investitori imobiliari, în toate fazele de dezvoltare din cadrul unui proiect. Transformăm orașele, creăm spații în care oamenii se simt bine, fericiți și în siguranță. Vrem să continuăm să facem acest lucru în România și în întreaga lume și ne propunem să creștem, așa cum am făcut întotdeauna, într-un mod sustenabil.”

 

 

 

 

Cunoscut anterior sub denumirea de Sierra Development Services, Reify. va continua să proiecteze, să gestioneze și să livreze spații urbane inovatoare și sustenabile, în diferite sectoare din industria imobiliară – Masterplanuri, spații cu destinatie mixtă, clinici medicale, spații în domeniul ospitalității, clădiri de birouri, rezidențiale, spații comerciale, campusuri pentru studenți și reședințe pentru vârstnici, educație și transport.

 

Reify. dezvoltă, printre altele, mai multe proiecte pentru construcția unor campusuri studențești în Spania și Portugalia; renovarea a două clădiri comerciale istorice, Quarree Wandsbek și Mercado, în Germania; mai multe proiecte cu destinație mixtă combinând rezidențial, birou și / sau retail; resort-ul sustenabil de tip boutique “Umay” și o reședință pentru vârstnici, în Portugalia. Recent, Reify. s-a alăturat unui consorțiu pentru construirea unui spital în Columbia; a dezvoltat un Masterplan în Brazilia, incluzând birouri, ho- teluri, clădiri rezidențiale și infrastructură de transport, respectiv unul în România, cu o suprafață construibilă de 1.000.000 m2. De asemenea, a proiectat extinderea și renovarea proiectului Eurovea, în Slovacia, precum și o serie de proiecte cu destinație mixtă pentru stațiile TGV, în Maroc.

 

Din portofoliul său face parte și CityLife Shopping District din Milano, un proiect dezvoltat recent în parteneriat cu Zaha Hadid Architects (Pritzker în 2004), care se remarcă, de asemenea, ca fiind unul dintre cele mai ample și mai importante proiecte de regenerare urbană din Europa.

 

 

 

 

 

Despre Reify.

 

Reify. este o echipă multidisciplinară, acoperind domeniile arhitecturii, ingineriei, dezvoltare și management de proiect, analiza datelor și licențiere. Operează pe mai multe piețe, având o abordare integrată pentru a dezvolta, transforma sau îmbunătăți proiecte,  active imobliare și orașe.

 

Pentru mai multe informații, accesați: www.wearereify.com și paginile Reify. de Linkedin, Instagram și Facebook.

 

Despre Sonae Sierra

 

Sonae Sierra este un dezvoltator imobiliar și furnizor de servicii integrate de real estate, cu birouri în Europa, America de Sud, Asia și Africa de Nord. Ca partener de încredere, creăm valoare adăugată pentru clienți și societate, aplicând expertiza noastră pentru livrarea unor soluții de talie mondială – inclusiv administrarea investiţiilor, arhitectură și inginerie, gestionarea proprietăţilor, leasing și sustenabilitate – care acoperă tot ciclul imobiliar.

 

În prezent, Sonae Sierra are în derulare 4 proiecte de dezvoltare și o extindere și administrează active în valoare de aproximativ 9,8 miliarde €, pentru care oferă servicii de gestionare a proprietății. De asemenea, compania gestionează în prezent 12 vehicule investițio- nale pentru investitori instituționali, estimate la 5,5 miliarde € la valoarea de piață, cu o participație din partea Sonae Sierra de 1,4 miliarde €.

 

Pentru mai multe informații accesați: www.sonaesierra.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here