PENSIONARII SUNT UN LUX PE CARE GUVERNUL NU SI-L PERMITE!

Iata reactia Guvernului dupa decizia CCR de a declara constitutionala cresterea pensiilor cu 40%:România nu şi-a permis anul trecut. Nu-şi permite nici în 2021 acest lucru. În acest moment, legea merge la promulgare pentru domnul preşedinte, care are două variante: să trimită la reexaminare în Parlamentul României sau să o promulge. Vom vedea care va fi varianta.Poate, peste vreo 15-20 de ani, daca aveti rabdare, dragi pensionari…

PENTRU-AL TARII VIITOR / NOI NE VACCINAM CU SPOR!

Sâmbătă ma vaccinez și va fi public”, a spus Cîțu la o conferință de presă.Și preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că se va vaccina într-un eveniment public, vineri. „Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a spus șeful statului cadrul conferinței de presă de la Palatul Cotroceni.Întrebat de jurnaliști de ce până acum nu s-a vaccinat, președintele a răspuns: „Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față. Ar fi fost mesajul greșit”.In schimb, cei care refuza vaccinarea vor fi biciuiti in public(metaforic, desigur)

CINE VREA LEAFA MAI MARE/ SA PLECE PESTE HOTARE!

Premierul Florin Cîțu a anunțat creșterea cu 3% a salariului minim în 2021, la 2.3o0 de lei. El spune că măsura, adoptată în ședința de Guvern, se aplică din ianuarie.Salariul minim crește cu 3% în 2021, peste rata inflației din 2020 și peste estimarea de rată de inflație în 2021, păstrând puterea de cumpărare a românilor.Cei care au vazut cresteri de preturi si de 20% la unele produse au avut halucinatii, desigur.

NU TOTI PENSIONARII O DUC RAU!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat la Digi24 că cea mai mare pensie încasată în România depășește 78.000 de lei, însă contribuțiile ar acoperi o pensie de puțin peste 5.000 de lei. Turcan susține că este vorba de o pensie de serviciu.Ei, asa parca-ti mai vine sa iesi la pensie!

SA MORI IN PATUL TAU, LOVIT DE O MASINA!

Un șofer din județul Suceava a fost reținut și urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă după ce a lovit mortal cu mașina un bărbat, iar apoi a încercat să-și ascundă fapta ducându-l pe acesta acasă, în patul lui, ca să lase impresia că a murit acolo.L-o fi imbracat si in pijama?I-o fi pus si scufita? O fi avut grija si sa-l inveleasca?

NUMAI CHEF SI VESELIE/ DE LA BAR LA PRIMARIE SI SA-MI CANTE-UN LAUTAR/DIN PRIMARIE LA BAR!

Angajații unei primării din Timiș vor testați cu etilotestul înainte de a merge la serviciu. Decizia a fost luată de primar după ce a descoperit că o parte dintre ei se opreau la barul din sat înainte de începerea programului sau făceau pauze la birt în timpul serviciului.Am fi curiosi sa aflam ce-ar face primarul daca langa primarie ar fi si un bordel…

DOAR UN SINGUR CANTEC TARA O STRABATE:VACCINAREA-N NOUA LUNI SI JUMATATE!

Premierul Florin Cîţu a afirmat că obiectivul său este ca în septembrie să fie 10,4 milioane de persoane vaccinate, ceea ce reprezintă circa 70% din populaţie, astfel încât România să poată scăpa de pandemia de coronavirus. Şeful Guvernului a mai spus că sunt suficiente cadre medicale care să vaccineze oamenii şi a explicat că există oferte de la spitale şi companii private care au oferte de a pune la dispoziţie gratuit centre de vaccinare sau personal.Se poate si mai repede.Lansati zvonul ca vaccinul creste potenta la barbati si elimina ridurile la femei si im martie nu vom mai avea nevaccinati.

FALS PSIHIATRU PENTRU IOHONDRI!

Caz cutremurător într-un spital din Târgoviște, unde o femeie a practicat psihologia timp de 20 de ani pe baza unei diplome de licență pe care a falsificat-o. În urma anchetei demarate, procurorii și polițiștii au aflat că, timp de doi ani, individa a consultat aproape 1.400 de pacienți și a participat la evaluările medicale ale angajaților unității sanitare. Datele strânse de anchetatori indică faptul că numai în ultimii opt ani de activitate, psiholoaga falsă a încasat aproape 370 de mii de lei din salarii.Bine ca nu era chirurg!

VOM MANCA SI VIERMI, DACA ASA VREA EUROPA!

Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară (EFSA) a aprobat miercuri utilizarea ca aliment de uz uman a viermilor de făină, semnalează Reuters. Larvele gândacului denumit popular morar, iar ştiinţific Tenebrio molitor vor putea fi folosite ca atare sau uscate, ca ingrediente pentru curry sau sub formă de făină pentru prepararea biscuiţilor, pastelor şi pâinii, relateaza Agerpres.Nicio legatura cu “viermii cei neadormiti” la care face referire Biserica!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here