Bucuresti, 25.09.2018 FintechOS, companie specializata in accelerarea transformarii digitale a institutiilor financiare anunta clasarea pe locul 3 la CEE Fintech Challenge, cea mai importanta competitie la nivel CEE adresata startup-urilor in zona tehnologiilor financiare disruptive.
CEE Fintech Challenge a inrolat in competitie peste 50 de startup-uri din zona Fintech, Insurtech, Regtech, Blockchain, Security & Risks, BigData & Analytics din 18 tari. Juriul, format din investitori si companii financiar bancare, dar si din analisti de piata, au clasat FintechOS pe locul trei, alaturi de NDGIT (Germania), locul unu, respectiv Monetizr (Latvia) pe locul doi.
„Solutiile pe care le oferim bancilor si asiguratorilor, bazate pe tehnologii disruptive ca AI, biometrics, blockchain sau machine learning, au atras atentia juriului. Fintech Challenge ne aduce in atentia unei retele globale de peste 1000 de investitori si expunere in randul marilor corporatii financiare. Sunt bucuros ca avem inca o validare a viziunii noastre la nivel european” a declarat Teodor Blidarus, CEO & Co-Founder FintechOS.
Dupa o investitie de aproape 1.5 Milioane de Euro, FintechOS se pregateste sa lanseze noua versiune a produsului, care duce experienta financiara a clientilor la cu totul alt nivel si include noi instrumente de accelerare a implementarii platformei FintechOS la clienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here