imagesCAX3B23VCompania  Direct  Aero Services (DAS) lanseaza in cadrul Targului de Turism  programul  Jet Membership Club (JMC), singurul program de acest gen din Romania. DAS – JMC isi propune sa largeasca accesul clientilor la zborurile business fara a diminua cu nimic din calitatea speciala a produsului. 
Compania de taxi aerian Direct Aero Services, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, participa anul acesta in perioada 16 – 18 Aprilie la Targul de Turism KINGS HOLIDAY la World Trade Center – Plaza .
Pentru confortul clientilor sai, DAS – Jet Membership Club, utilizeaza aeronave business jet de ultima generatie cu costuri foarte mici de operare, cu un  pret de baza al orei de zbor foarte aproape de pretul de  cost. Pachetele oferite, de 15 / 25 / 50 / 100 ore de zbor pe an beneficiaza de discounturi substantiale. Zona de serviciu este in principal Europa, destinatiii din Nordul Africii si Asia putand fi atinse cu una sau mai multe escale.
“Clientul DAS – JMC este de cele mai multe ori un om de afaceri sau o persoana publica de succes, dinamic, care calatoreste mult si cunoaste domeniul aviatiei private si a serviciilor de top in aviatie, ca de exemplu calatoriile la clasa business sau first class, este tipul de client pe care si-l doreste orice segment de lux al aviatiei private”, a declarat Nelu Iordache, care controleaza 90% din actiunile Direct Aero Services.
Aeronava   Cessna Citation Mustang este o aeronava cu o capacitate de 4 locuri in cabina si cu performante deosebite pentru un VLJ (very light jet). Mustangul are o autonomie de zbor de pana la 2,130 km, o viteza de croaziera de 600 km /h si o sarcina utila de 540 kg, care il recomanda ca fiind cel mai accesibil twin jet din clasa lui.
Ca o proiectie de viitor, DAS isi propune largirea flotei de business jets prin achizitionarea unei aeronave Cessna Citation Sovereign din clasa Mid Size. In cazul in care pentru zboruri speciale clientii doresc alte aeronave, eventual cu capacitate sau autonomie de zbor mai mare, DAS poate oferi acest lucru in cadrul aceluiasi program prin colaborarea cu operatorii afiliati.
Desi Cessna Citation Mustang este o aeronava certificata pentru a zbura cu un singur pilot, pentru un nivel maxim de siguranta, DAS – JMC ofera clientilor sai numai zboruri comerciale efectuate dupa aceleasi reguli ca si liniile aeriene, cu un echipaj de 2 piloti (comandant si copilot).

_________________________________________________________________________________________________
Compania Direct Aero Services din Bucuresti a fost infiintata in 2007 si are ca divizii Direct Aero Taxi, Direct Rent a Car, Direct Travel, Direct Vending, Direct Catering si Direct Aero Tehnic si are scopul de a aduce pe piata de General Aviation servicii de deplasare rapida, fara orar prestabilit cu multa vreme inainte.
Serviciul de taxi aerian este destinat in primul rand oamenilor de afaceri, dar se pot face si zboruri de agrement si fotogrametrie, transporturi urgente cu elicopterul (transport rãniti sau bolnavi) sau zboruri de supraveghere sau filmãri.
Flota companiei include doua elicoptere: EC 120 B Colibri si EC 135 P2, un avion Cessna T 206 H, cu patru locuri, patru aparate SAAB 340 si doua avioane Cessna Citation Mustang. Anul trecut, Direct Aero Services a avut afaceri de 535,7 milioane de lei, cu 34% mai mari fata de incasarile de 399,6 milioane de lei din 2008. in ceea ce priveste clientii firmei, numarul acestora a crescut cu 30% fata de anul anterior. Pentru 2010, conducerea firmei estimeaza un avans de 40% al incasarilor, bazandu-se pe dezvoltarea diviziilor de catering, travel, rent a car si vending, precum si pe cresterea numarului de aeronave. Omul de afaceri Nelu Iordache controleaza, printre altele, Romstrade si operatorul smart flying Blue Air.

Persoana de contact:
Luminita Ivanici
Marketing & Communication Director
Buzesti Street, No. 71, 1st floor, Bucharest 1
Mobile: +40 746 102 292
Business: +4031 827 01 31
Fax: +4021 311 74 67
E-mail: [email protected]
Web: www.aeroservices.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here