Untitled-1Presedintele PSD Victor Ponta, presedintele CN Adrian Nastase, secretarul general Liviu Dragnea si vicepresedintele PSD Titus Corlatean, precum si liderul UDMR Marko Bela au semnat, luni, in cartea de condoleante deschisa la ambasada Poloniei in memoria presedintelui Lech Kaczynski.

Victor Ponta a depus pe trotuarul din fata ambasadei un buchet de flori, iar Nastase, Dragnea si Corlatean au aprins lumanari in memoria victimelor accidentul aviatic de la Smolensk.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a transmis condoleante din partea sa si a colegilor sai de partid pentru tragedia prin care trece poporul polonez.

„Cred ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu si nu pot sa spun altceva decat ca-mi pare groaznic de rau”, a spus el.

Tot luni a semnat in cartea de condoleante si presedintele UDMR, Marko Bela care a depus, in fata ambasadei Poloniei, un buchet de trandafiri albi.

De asemenea, au depus coroane in fata ambasadei Asociatia 21 Decembrie, Alianta Confederatiilor Nationale Patronale din Romania si presedintele Consiliului Judetean Dambovita.

La ambasada Republici Polone la Bucuresti au sosit, de asemenea, pentru a semna in cartea de condoleante, printre altii, ambasadorii Israelului, Turciei, Japoniei, Chinei si Croatiei.

Un avion Tupolev 154, la bordul caruia se afla presedintele polonez Lech Kaczynski, s-a prabusit, sambata, la aterizare intr-o padure din apropiere de Smolensk, in vestul Rusiei, provocand moartea tuturor persoanelor aflate la bord. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here