O echipa formata din cinci lucratori ai Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj, institutie publica de interes judetean care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, s-a deplasat, marti, 6 aprilie, respectiv, miercuri, 7 aprilie, in localitatile Racatau, Maguri Racatau si Muntele Rece, judetul Cluj, cu statia mobila, in vederea preluarii documentelor pentru intocmirea actelor de identitate.
          Lucratorii DJEP sprijiniti de autoritatile locale si organele de politie au executat o activitate de preluare a imaginii si de primire a documentelor necesare eliberarii actelor de identitate. Cu aceasta ocazie au fost primite de la locuitorii comunei un numar de 197 de cereri, urmand ca actele de identitate sa fie eliberate in termenul legal.
          Din dorinta de a veni cat mai mult in sprijinul cetatenilor si pentru ca procesul de eliberare a actelor de identitate sa implice pentru acestia costuri cat mai reduse in ceea ce priveste banii sau timpul necesar deplasarii la Cluj-Napoca, urmeaza ca politistul de la postul de politie din Comuna Maguri Racatau sa ridice actele de identitate „pe baza de condica” de la sediul Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj, str. Aviator Badescu, Nr.7-9 si sa le inmaneze „pe baza de semnatura” locuitorilor din mediul rural. 
                  Reamintim in acest context faptul ca Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Cluj elibereaza Carti de Identitate incepand cu data de 14 ianuarie 2010, activitate ce se deruleaza conform legii, pentru testarea si urmarirea functionarii aplicatiilor informatice, pentru solutionarea unor cazuri deosebite, precum si pentru activitati ce vin in sprijinul cetatenilor netransportabili sau internati in institutii de ocrotire sociala, ori care locuiesc la distante mari de sediile Serviciilor Publice Comunitare Locale de Evidenta a Persoanelor.   
Biroul de presa
08.04.2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here