Presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise, a eliberat o serie de Certificate de Urbanism pentru lucrari de infrastructura rutiera,  reactualizarea PUG-ului pentru comuna Camarasu precum si pentru modernizarea unei linii electrice aeriene. Astfel, au fost eliberate doua certificate de urbanism pentru modernizarea drumului de exploatatie agricola care face legatura intre localitatile Panticeu si Cublesu Somesan precum si pentru modernizarea drumului de exploatatie agricola din comuna Palatca, drumuri care se racordeaza la drumul judetean DJ 161. Conform PUG zonele dispun de energie electrica si telefonie, lucrarile de organizare de santier si de executie neafectand terenurile agricole adiacente. 
De asemenea, s-a eliberat si un certificat de urbanism care propune reactualizarea Planului Urbanistic General si a Regulamentului Local de Urbanism al comunei Camarasu. Lucrarea se va intocmi in conformitate cu prevederile legii nr. 350/2001, cu completarile si modificarile ulterioare si Ghidul privind metodologia de elaborare si continutul – cadru al Planului Urbanistic General, indicativ GPO 38/1999, aprobat prin Ordinul MLPAT, nr. 13N /1999. Documentatia va studia stabilirea intravilanului si zonificarea functionala a terenului cu stabilirea prescriptiilor specifice prin reactualizarea Regulamentului Local de Urbanism.  
Tot pentru comuna Camarasu a fost eliberat si certificatul de urbanism necesar in scopul modernizarii liniei electrice aeriene, 0,4 kV, Samboleni-Fagadaua. Astfel, proiectul isi propune modernizarea retelei de energie electrica existente prin lucrari de inlocuire a unor stalpi de lemn existenti, schimbarea conductoarelor, schimbarea corpurilor de iluminat existente pe stalpi, realizarea de prize de pamant, in vederea prelungirii duratei de viata a retelei electrice.  

Biroul de presa
08.04.2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here