Singurul eveniment de turism recomandat de Miss Universe Romania te indeamna sa experimentezi o altfel de vacanta si sa descoperi o lume ce s-a destainuit pana acum unui public foarte restrans. Fiind catalogat drept un sport extrem, putini sunt aceia care l-au incercat, dar majoritatea celor care au coborat o data in adancuri au revenit cu placere.

Acesta a fost primul lucru pe care ni l-au spus impatimitii scuba divingului atunci cand i-am intrebat daca merita sa ne punem labele, tubul de oxigen si sa ne scufundam in apa marii.
BDODS Diving School participa in cadrul Kings Holiday pentru a promova acest sport in randul  pasionatilor de vacante exclusiviste. Reusind cu succes sa intregeasca o experienta de neuitat in Bali, Noua Zeelanda sau alta locatie cu aer exotic, scuba-divingul este dedicat in acelasi timp si celor care vor sa transforme un sejur obisnuit la Marea Neagra  intr-o aventura subacvatica menita sa le dezvaluie misterele marii noastre. Epave, amfore sau cetatea scufundata Callatis sunt doar cateva din secretele bine pastrate ale Pontus Euxinus.
In cadrul evenimentului din perioada 16-18 aprilie, BDODS Diving School va sustine sesiuni de prezentare a cursurilor de scufundari (skin diver, open water, advanced, master scuba diver) si workshopuri in care cei interesati vor putea asimila deja principiile scuba-divingului. In timpul evenimentului Kings Holiday, BDODS va organiza mai multe concursuri cu premii surpriza.
Pentru poze inedite din timpul scufundarilor puteti accesa pagina scolii de scufundari: www.bdodsdivingschool.eu.
Evenimentul Kings Holiday poate fi vizitat in perioada 16-18 aprilie la World Trade Center Bucuresti.
Organizatori: BDOBC Business Center si Net Worth Advisory
Partener Oficial: Yacht Club Regal Roman ( YCRR)
Parteneri Principali: Miss Universe Romania, Residence Hotels, Castel Bran,Leo & Leo, Yacht Magazin
Eveniment realizat cu sprijinul: Asociatia Profesionistilor de Turism din Romania (APTR )
Parteneri media: Yacht Expert, Romania Libera, Luxury Magazine, Vacante & Calatorii, Business Adviser, Business Point, Event Bazar, Casino, Travelworld.RO; Infotravelromania.RO; Agentiadepresamondena.RO, alaturi de alti peste 20 de parteneri media
MAI MULTE DETALII pe NOUL SITE : www.kingsholiday.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here