imagesCA0O8YL5Premierul Emil Boc i-a amenintat cu remanierea pe ministrii care vor mai lansa, prin declaratii de presa, masuri care nu sunt prevazute in programul de guvernare, principalii vizati de acest avertisment fiind ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si cel al Muncii, Mihai Seitan. Avertismentul a fost lansat la inceputul sedintei de marti a Guvernului, dupa ce premierul a solicitat ca in sala sa ramana doar ministrii, fara secretari de stat si consilieri, au declarat agentiei MEDIAFAX surse ministeriale.

„Seful Guvernului le-a transmis foarte clar ministrilor ca nu va ezita sa recurga la remaniere in cazul in care vor mai sustine prin declaratii de presa masuri care nu sunt incluse in programul de guvernare , aratand ca astfel de declaratii afecteaza nemeritat imaginea Executivului”, au relatat sursele citate.

Potrivit acestora, principalii vizati de atentionare au fost in acest caz ministrul Finantelor, pentru declaratia privind impozitarea tuturor pensiilor, si ministrul Muncii, pentru lansarea ideii de restrangere a alocatiilor pentru copii. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here