images[9]Vicepresedintele PSD Ion Stan a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca la grupul parlamentar al PSD circula o lista cu deputati si senatori social-democrati care ar urma sa treaca la grupul independentilor. „Are multe nume sonore. Ar pune grupurile parlamentare din partid intr-o situatie delicata, pentru ca plecarea unui numar important de parlamentari ar duce si la scaderea importantei grupului in cele doua Camere. I-am rugat pe colegi sa reflecteze, ca dupa 20 februarie va exista PSD, nu trebuie sa ne clatinam la fiecare vant pe care unii il considera tsunami”, a declarat Ion Stan, miercuri seara, la conferinta organizata la incheierea conferintei judetene a PSD Dambovita.

Stan, vicepresedinte PSD si presedinte al PSD Dambovita, nu a dorit sa nominalizeze deputatii si senatorii social-democrati care s-ar afla pe acea lista. El a mai spus ca i s-a propus sa fie trecut pe acea lista, dar a refuzat, sustinand totodata ca aceasta contine nume de parlamentari nemultumiti de modul de organizare a Congresului din 20 februarie.

„Sunt hotarat sa nu plec din partid. Circula in grupul nostru parlamentar o lista cu parlamentari care sa treaca la grupul independentilor. Nu cred ca dupa 16 ani de apartenenta la acest partid eu sa aleg drumul plecarii spre independenti sau spre alte partide, la fel cum cred ca nici colegii nostri, cei care sunt dezamagiti de incercarile unor lideri ai partidului de a privatiza partidul, sunt dispusi sa plece la alte partide. Am ales lupta in interiorul acestui partid. Mi-as fi dorit sa ma angajez in lupta vizavi de adversarul nostru politic PDL si guvernul care conduce Romania spre dezastru acum, dar din pacate luptele interne sunt cele care domina actiunea politica a PSD”, a mai spus Stan.

Ion Stan a precizat ca nu intentioneaza sa candideze la vreo functie in partid in cazul in care se pastreaza varianta candidaturii pe liste, deoarece a vazut „degringolada” din partid.

„Nu voi intra in niciuna dintre echipele respective. in masura in care alegerile vor fi facute dupa Statutul actual, cu posibilitatea exercitarii unui vot individual pe functii, ma voi sfatui cu colegii”, a completat Ion Stan. (mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here