Untitled-3Consiliul National al PSD a decis, joi, in unanimitate, convocarea Congresului extraordinar la formatiunii la 20 februarie. Congresul extraordinar al partidului va avea pe ordinea de zi analiza actiunilor politice de la ultimul Congres, modificarea Statutului si alegerea conducerii. Evenimentul va avea loc pe 20 februarie, incepand cu ora 10.00.

Congresul extraordinar al PSD va fi compus din membrii Consiliului National si delegati alesi la Conferintele extraordinare, precum si din 200 de invitati – personalitati, membri PES, ambasadori, membri ai corpului diplomatic.

Consiliul National a numit, joi, si Comisia de pregatire care sa eleboreze documentele pentru Congres, infiintand si Comisia pentru elaborarea regulamentului si procedurii de alegere a organismelor centrale de conducere.

Consiliul National a agreat, totodata, convocarea Comitetului Executiv pentru elaorarea acestui regulemant pe data de 20 februarie, la ora 9.00.

Totodata, la propunerea liderului PSD, Mircea Geoana, Consiliul National a decis sa mandateze Comitetul Executiv sa decida in privinta duratei Congresului extraordinar.

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a precizat, totodata, ca si Consiliul National se va reuni in ziua Congresului extraordinar, inainte cu o ora sau doua de Congres, pentru a aproba documentele supuse atentiei Congresului. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here