imagesCABUK7W0Apa sarata a marii s-a transformat intr-un ghetar, dupa gerul patrunzator din ultimele doua zile. Noaptea s-au inregistrat minus 20 de grade si cum nici peste zi temperaturile nu au crescut prea mult, Marea Neagra e inghetata bocna. In statiunea Mamaia, unde nu mai exista delimitare intre nisip si gheata, totul este un peisaj glaciar care se intinde pana la primul rand de stabilopozi, adica aproape 300 de metri, informeaza stirileprotv.ro

Cod portocaliu de ger pentru sapte judete

Meteorologii au emis avertizarea cod portocaliu de ger, valabila de duminica pana miercuri dimineata, pentru judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Brasov, Harghita si Covasna, unde temperaturile minime vor cobori noaptea pana la minus 26 de grade.

Ramane in vigoare avertizarea cod galben de ger emisa anterior

Pana miercuri, la ora 8.00, in estul, sudul si centrul tarii vremea se va mentine geroasa, mai ales in cursul noptilor si al diminetilor, astfel incat temperaturile minime nocturne se vor incadra in general intre minus 25 si minus 15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

In partea de sud-est a tarii, pana luni, la ora 10.00, vantul va mai prezenta unele intensificari, cu viteze de pana la 40 – 50 de kilometri pe ora, spulberand izolat zapada si determinand local scaderea valorilor, potrivit avertizarii emise de ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here