Pornind de la sloganul: „Imaginea ta conteaza. Meriti mai mult!”, actionarii majoritari ai companiei Apemin ZIZIN au decis sa dezvolte un nou proiect de business si au lansat in primavara acestui an centrul DermaCare Clinique. Cu o investitie de peste 500.000 euro, centrul de ingrijire a pielii este dotat cu cea mai noua aparatura si tehnologie din domeniu, iar conceptul definitoriu are la baza atmosfera relaxanta, siguranta si profesionalismul personalului.

Situata pe strada Lt. Petre Lintes nr. 1, in Bucuresti, clinica DermaCare este un centru de ingrijire a pielii cu echipamente de ultima generatie si specialisti cu o inalta pregatire in domeniu. Aceasta pune la dispozitia clientilor proceduri menite sa imbunatateasca conditia pielii, asigurand, in acelasi timp, o senzatie de confort si relaxare. Pachetul de servicii oferit de clinica este divers si acopera mai multe nevoi: cosmetica (tratamente faciale cu aparatura, dar si cu produse cosmetice profesionale), terapii corporale (tratamente de remodelare corporala, impachetari corporale), dar si proceduri de epilare progresiv definitiva.

„Ideea acestui proiect a pornit din experienta proprie. in valtoarea activitatilor zilnice, atat femeile, cat si barbatii, acorda prea putin timp imaginii lor. Astfel, am dezvoltat conceptul DermaCare Clinique, un centru de ingrijire a pielii cu un ambient deosebit, cu echipamente de ultima generatie si profesionisti cu experienta. Venim cu o viziune noua pe care vrem sa o transmitem clientilor nostri, asa cum sloganul nostru o arata: Imaginea ta conteaza. Meriti mai mult!”, a declarat Laura Lazar, CEO DermaCare Clinique.

Tratamentele recomandate de specialistii DermaCare Clinique

DermaCare Clinique le propune clientilor sai la dispozitie o serie de tratamente revolutionare, precum procedurile OXYJet Leo DeLuxe by Nora Bode, tratamentele de remodelare Body Farm by Eximia, dar si servicii de epilare cu diode laser de ultima generatie Flash X-Press.

Celulele pielii au nevoie de o sursa de energie, oxigenul, pentru a functiona in conditii optime. Prin tratamentul cu OxyJet Leo DeLuxe, ingredientii activi actioneaza in adancimea dermei, imbunatatindu-i productia de colagen si asigurandu-i o textura vizibil redefinita. Procedura se efectueaza fara ace, eficient si sigur, pentru un ten proaspat si vitalizat.

Pentru remodelarea corpului, specialistii DermaCare Clinique propun o inovatie tehnologica menita sa suplineasca chirurgia estetica. Tratamentul Body Farm by Eximia este non invaziv, eficient in diminuarea tesutului adipos, niveleaza imperfectiunile de la nivelul pielii, ajuta la redobandirea fermitatii acesteia si la tratarea vergeturilor. Totodata, acest aparat este utilizat si in tratamente faciale care au ca scop diminuarea ridurilor, actiunea reparatorie a cicatricilor post acneice si a petelor pigmentare.

DermaCare Clinique ofera si servicii de epilare progresiv definitiva cu laser. Procedura are la baza cea mai noua tehnologie in domeniu si este cea mai eficienta si mai sigura metoda de pe piata, pentru o piele mereu fina. Tratamentul se poate efectua si vara, iar avantajul major al diodelor laser este eficienta dovedita pe pielea mai inchisa la culoare si chiar pe pielea bronzata. De altfel, este singurul tratament cu laser care actioneaza eficient in astfel de situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here