Konica Minolta, lider de piata in domeniul sistemelor si al solutiilor de productie prezinta noul echipament bizhub PRO 958. Cel mai recent model din portofoliul produselor de tipar digital ofera productivitate maxima si timp de raspuns rapid, fiind succesorul sistemului de productie bizhub PRO 754e.

Acest nou echipament este ideal pentru departamentele centrale de reprografiere (CRD-uri), pentru furnizorii de servicii de print digital, precum si pentru productia de printare entry-level, imbinand versatilitatea ridicata cu accesibilitatea si durabilitatea.

“Konica Minolta este cunoscuta pentru spiritul sau inovator si pentru faptul ca intruneste nevoile utilizatorilor sai. bizhub PRO 958 este solutia pe care Konica Minolta o ofera utilizatorilor care isi doresc un sistem digital de printare accesibil si puternic in acelasi timp, pentru facilitati de printare interne centrale. Este posibila in acelasi timp integrarea completa a fluxurilor de lucru de scanare sau a solutiilor de autentificare in scoli si universitati”, afirma André Statkus, manager de produs la Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Flexibilitate sporita

Noul scanner dual color are o capacitate de 300 de pagini si scaneaza cu o viteza de pana la 240 ipm. Utilizatorii vor beneficia de o calitate incredibila datorata rezolutiei de printare 1,200 x 1,200 dpi, precum si de tava manuala care ofera utilizatorilor mai multa flexibilitate media. Cu o capacitate de pana la 150 de pagini, tava manuala permite utilizatorilor sa printeze intern chiar si bannere. Capacitatea maxima de hartie a echipamentului bizhub PRO 958 este de 6.650 de pagini.

Versatilitatea ridicata a modelului este obtinuta cu ajutorul unor tehnologii precum interfata Konica Minolta OpenAPI si autentificarea IWS si NFC. Aceasta le permite utilizatorilor sa satisfaca cerintele birourilor moderne si fluxurilor de lucru complexe, fara a face compromisuri in materie de securitate sau de pastrare a functiilor. Din contra, modelul bizhub PRO 958 este cu pana la 20 ppm mai rapid decat modelele anterioare, cu o viteza maxima de 95 ppm. Acesta vine cu o serie de functii inteligente pentru o experienta de printare optima, incluzand un numar de functii pentru finisarea automata.

Printare profesionala pentru medii de lucru moderne

O alta functie importanta este suportul inclus pentru numeroase aplicatii terte precum Ysoft SafeQ sau Nuance eCopy Sharescan, datorita OpenAPI. Konica Minolta le permite utilizatorilor sa integreze cu usurinta echipamenteul in fluxurile de lucru si structurile existente. Ecranul tactil si driverele imprimantei sunt usor de folosit, si reprezinta un avantaj in plus in utilizarea acestui dispozitiv.

in plus, utilizatorii au optiuni de finisare profesioniste: capsare pentru 100 de pagini, realizare de brosuri, pliere in Z sau post insertie. Unitatea optionala pentru pliere in Z este acum integrata in finisare, rezultatul fiind o dimensiune mai mica a echipamentului.

Utilizatorii au posibilitatea, de asemenea, sa adauge panoul vertical optional. Panoul ofera usurinta in utilizare atunci cand operatorul sta in picioare in fata dispozitivului si este deja foarte cunoscut de la modelele PP superioare. Toate aceste trei functii garanteaza impreuna o productivitate crescuta si un timp de raspuns extrem de scurt.

Modelul bizhub PRO 958 va fi disponibil in Romania incepand cu iulie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here