foodpanda, cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, a lansat un serviciu propriu de livrare a comenzilor, disponibil in toate zonele din Bucuresti. Proiectul pilot a fost demarat la inceputul anului, a inceput cu cateva restaurante, iar in prezent numarul restaurantelor care beneficiaza de serviciile de livrare foodpanda.ro se ridica la peste 40.

in prezent, peste 60 de livratori foodpanda sunt pe teren in Bucuresti in fiecare moment al zilei, de la 10 dimineata pana la 10 seara.

„Am demarat acest proiect pentru a aduce mai aproape consumatorii si restaurantele. Serviciul nostru de livrare ii ajuta atat pe utilizatori sa isi comande mancare de la restaurante la care nu aveau acces pana acum, dar vine, totodata, si in ajutorul restaurantelor care nu ofereau posibilitatea de livrare a mancarii, ajutandu-le sa isi largeasca baza de clienti”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

in momentul de faţa, mai bine de 40 de restaurante din Bucuresti livreaza comenzi prin proiectul demarat de foodpanda, printre care se numara lanturile Subway si Dristor Doner. in functie de distanta dintre client si restaurant, pretul unei livrari porneste de la 3 lei si poate ajunge la 15 lei.
Serviciul de livrare foodpanda este disponibil, la aceasta ora, in toate zonele din Capitala si se va extinde, in perioada urmatoare, in mai multe orase din tara. Pana la finalul acestei luni, foodpanda va incepe sa faca livrari pe cont propriu si pentru restaurantele din Cluj-Napoca, urmand ca pe viitor proiectul sa fie extins si in Timisoara.

Livrarile foodpanda din Bucuresti sunt oferite in baza unui parteneriat incheiat cu compania de curierat Sameday Courier.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 450 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Sibiu, Craiova si Buzau, fiind lider de piata pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mancare din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here