Unii hotelieri din statiunile Predeal si Poiana Brasov au pregatit oferte pentru minivacanta de Rusalii, preturile pornind de la 195 de lei de persoana pentru doua nopti la un hotel din Poiana Brasov si ajungand la 335 de lei de persoana, tot pentru doua nopti, la un hotel din Predeal.

In statiunile brasovene sunt putini hotelieri care au pregatit oferte speciale pentru minivacanta de Rusalii, anunta MEDIAFAX.

Astfel, la un hotel de patru stele din Poiana Brasov, un pachet de minim trei zile costa între 34 si 59 de euro de persoana pe zi, cu un supliment de 19 euro de persoana pe zi pentru cei care doresc sa se cazeze într-un apartament exclusiv. În acest pret sunt incluse cazarea cu mic dejun, fructe proaspete în camera, acces liber la piscina, sauna, fitness, jacuzzi si gradina de vara cu sezlonguri, dar si cadouri pentru copii, de 1 Iunie. De asemenea, hotelul ofera servicii cu plata, dar cu discount de 10 la suta pentru dejun si cina a la carte, program de activitati pentru adulti si copii.

Un alt hotel de patru stele, tot din Poiana Brasov, are oferte între 195 si 220 de lei de persoana, în functie de tipul camerei alese, pentru un pachet care include cazare doua nopti, mic dejun, acces gratuit la centrul wellness (piscina interioara, sauna, jacuzzi) si la sala de jocuri si internet.

În Predeal, la un hotel de trei stele oferta de Rusalii este la pretul de 549 de lei, iar copiii pana la varsta de 10 ani au gratuitate în apartamentul parintilor. Pachetul include doua nopti de cazare în apartament pentru doua persoane, mic dejun inclus, o sticla de vin în camera, acces la piscina si sauna, cina festiva, foc de tabara, muzica live, dansuri si tombola.

Tot în Predeal, la un hotel de patru stele turistii se pot caza la pretul de 335 de lei de persoana pentru doua nopti cu mic dejun inclus, acces la spa, piscina, sauna, jacuzzi si sala de fitness.

Un alt hotel de trei stele din aceeasi statiune are pachete la pretul de 199 de lei de persoana pentru doua nopti de cazare cu mic dejun, cina festiva si acces la jacuzzi si sauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here