Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare banci de pe piata locala, a semnat un parteneriat cu Metropolitan Life, una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania, prin care clientii institutiei bancare posesori de Bonus Card beneficiaza de un pachet complementar de asigurare Metropolitan Life.

Noul pachet de asigurare se numește PPI (Payment Protection Insurance) și este rezultatul primului parteneriat de bancassurance dintre Garanti Bank și Metropolitan Life.

Clientii Garanti Bank care detin un card Bonus Card Standard, Gold sau Platinum vor putea beneficia de o protectie financiara in raport cu datoria aferenta cardului de credit, in cazul unui eveniment major neprevazut și nedorit, precum șomajul sau decesul. Beneficiul de asigurare se platește dupa cum urmeaza: in caz de șomaj, Metropolitan Life preia plata ratei minime necesare aferenta datoriei cardului de credit pentru o perioada de șase luni, in numele clientului Garanti Bank, beneficiu care poate fi oferit de doua ori in perioada de valabilitate a cardului. in caz de deces, Metropolitan Life acopera in intregime datoria cardului de credit.

Pachetul de asigurare PPI presupune un cost pentru titularul cardului numai atunci cand exista o datorie la data scadenta. Spre exemplu, pentru o datorie de 1000 de lei, prima de asigurare lunara corespunzatoare ar fi de 1,68 lei.

„Ne așteptam ca acest nou parteneriat de bancassurance sa aduca un plus semnificativ de valoare clientilor Garanti Bank. impreuna cu Metropolitan Life vom oferi un serviciu financiar complex, care ofera protectie financiara posesorilor de Bonus Card, in situatii mai putin previzibile, astfel incat aceștia sa iși poata mentine stilul de viata cu care s-au obișnuit. Credem ca vom avea unul dintre cele mai competitive produse financiare din piata”, a declarat Ufuk Tandogan, Director General, Garanti Bank.

„La Metropolitan Life, suntem dedicati in mod constant sprijinirii planurilor de viitor ale romanilor. Acesta este motivul pentru ne-am angajat sa oferim solutii inovatoare, care asigura protectie in situatii neașteptate, și sa investim in parteneriate solide, precum este parteneriatul de bancassurance cu Garanti Bank. Astfel, le oferim clientilor acces la solutii simple de protectie financiara care le satisfac cel mai bine nevoile și planurile de viitor”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Bonus Card este un produs unic in Romania și unul dintre cele mai complexe instrumente de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat și pentru comercianti. Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o tranzactie, atat in tara, cat si in strainatate, iar bonusul reprezinta banii care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here