Patronatele si agentiile de turism au lansat programul „Litoralul pentru Toti”, editia de primavara 2015 (4 mai-19 iunie), la aceleasi tarife maximale din editia septembrie – octombrie 2014, informeaza Mediafax.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de sase nopti/persoana sunt de 205 lei la un hotel de o stea fara mic dejun, 235 lei pentru o unitate de doua stele fara mic dejun, 265 lei la un hotel de trei stele fara mic dejun. Daca este inclus micul dejun, preturile ajung la 315 lei pentru hotelurile de doua stele, 425 lei hotel trei stele, 485 lei hotel de patru stele, respectiv
605 lei hotel cinci stele.

Tarifele pentru sejururi all inclusive de cinci nopti sunt de 765 lei la trei stele, 875 lei la un hotel de patru stele, respectiv 985 lei pentru o unitate de cinci stele.

Pentru sudul litoralului (Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale variaza între 159 lei pe noapte (hotel de o stea, fara mic dejun) si 469 lei (hotel cinci stele, cu mic dejun), potrivit asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

Pana în prezent s-au înscris în program 16 hoteluri din statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 1.238 de locuri pe serie. Locurile vor fi vandute în peste 70 de agentii din toata tara, astfel ca la sfarsitul editiei de primavara a programului cel putin 10.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here