Intersemat (www.intersemat.ro), jucator de top pe piata de preluare a responsabilitatii pentru managementul deseurilor provenite din ambalaje, aniverseaza 10 ani de activitate in Romania, prin lansarea campaniei Cruciada Bunului Simt.

Prin aceasta campanie, Intersemat isi doreste sa comunice noua pozitionare a companiei bazata pe inovare, eficienta, eficacitate si incredere si totodata sa anunte planurile pentru urmatorii ani. In anul 2015 Intersemat si-a triplat cifra de afaceri, ajungand la 150.000 de euro pe luna.

“Ne propunem ca in urmatorii ani sa fim pionieri in sistemul de management al deseurilor, sa fim mai aproape de cetateni si sa sutinem implementarea la nivel national a ideii de ”sac galben al reciclarii”, astfel incat intre operatorii de salubritate, primarie si cetatean sa existe o mai buna colaborare. Una dintre valorile cheie ale Intersemat este inovarea si am inceput aceasta noua etapa prin lansarea in premiera a unui sistem de Waste Management Tracking, prin care clientii nostri pot realiza raportari legale si comerciale online”, declara Ionut Georgescu, Director General Intersemat.

Incepand cu anul 2014 cand compania a fost preluata de o noua echipa de conducere, s-a decis colaborarea doar cu acei colectori care sunt autorizati si au fost anulate contractele cu firmele de colectare a deseurilor care nu puteau asigura trasabilitatea impusa de normele legislative.

“Deoarece 98% dintre clientii Intersemat au reinnoit in acest an contractul cu noi, vom continua sa crestem aceasta companie avand ca target pentru urmatorii trei ani o cota de piata de 30%. Ne vom baza pe valori precum eficienta, adica diminuarea costurilor pentru clienti; experienta, prin asocierea cu parteneri de calibru si prin punerea la dispozitia clientilor, in mod gratuit, a expertizei noastre in probleme tehnice si legislative”, mai adauga Ionut Georgescu.

Romania are obligatia de a recicla 50% din deseurile municipale pana in anul 2020. Pana in 2012 Romania indeplinise numai 3% din obligatia asumata fata de UE. Pana in acest moment, prin intermediul Intersemat, s-au reciclat aproximativ 400.000 de tone de deseuri, iar in urmatorii 10 ani compania isi propune sa atinga un procent de 70% reciclare din cantitatea de deseuri pentru care a preluat responsabilitatea, astfel incat, sa si depaseasca astfel tinta de 60% impusa de UE, pentru Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here