Honda CR-V este deja unul dintre cele mai populare modele SUV vandute la nivel mondial. Peste 750.000 unitati au fost vandute in Europa de la lansarea din anul 1997, dintre care aproximativ 50.000 in anul 2014. In primele noua luni ale anului trecut, modelul CR-V a fost cel mai bine vandut SUV la nivel mondial*. Modelul a devenit fundamental pentru succesul inregistrat de Honda in Europa, iar o gama larga de imbunatatiri aduse celei de-a patra generatii CR-V va contribui la intensificarea aspectului sau.

Trasaturile principale ale modelului 2015 CR-V includ un nou motor diesel si o transmisie automata cu noua trepte de viteza ce ofera un raport putere-emisii de neegalat; tehnologii in premiera; un nou sistem de conectivitate si infotainment; precum si un sistem de suspensie imbunatatit si masuri NVH pentru un sofat mai rafinat si mai dinamic.

CR-V 2015 face parte din valul noii generatii de vehicule avansate si sportive de la Honda, ceea ce demonstreaza abordarea privind ingineria si solutiile tehnologice ce imbunatatesc viata clientilor sai.

Noul aspect al modelului CR-V a fost dezvoltat si proiectat pentru soferii din Europa si va fi disponibil in showroom-uri incepand cu primavara anului 2015.

Principalele elemente cheie ale produsului:

1.Propulsor si transmisie noi
Noul CR-V este oferit cu un motor diesel mai puternic precum si cu o transmisie automata cu noua trepte de viteza, dotare optionala.

Disponibil cu tractiune integrala, noul si puternicul motor diesel 1.6 litri i-DTEC 160CP, ce face parte din seria Earth Dreams Technology, dezvolta performante extraordinare si un nivel redus de emisii CO2.

Pentru a ajuta clientii sa exploateze la maxim eficienta noului motor, noul CR-V este disponibil, de asemenea, si cu o transmisie automata cu noua trepte de viteza. impreuna cu aceasta transmisie automata, noul motor diesel 1.6 litri 160CP ofera cel mai bun raport putere-emisii comparativ cu orice propulsor disponibil in segmentul SUV.

2.Sistem Honda Connect infotainment
Modelul 2015 CR-V prezinta noul sistem informatic si audio Honda Connect. Sistemul Honda Connect ofera comoditate si conectivitate atunci cand sunteti pe drum, dispunand de functii cheie ce includ DAB/FM/AM si internet radio, conectivitate Bluetooth, navigare pe internet, navigatie prin satelit si camera pentru deplasarea in marsarier.

Honda Connect este compatibil cu sistemul Android 4.0.4, cel mai popular sistem de operare pentru smartphone, si dispune de functii familiare precum „pinch”, „swipe” si „tap” – toate putand fi accesate cu ajutorul ecranului de 7”.

3.Functie de siguranta activa in premiera
CR-V 2015 va prezenta in premiera noul sistem Honda Intelligent Adaptive Cruise Control (i-ACC) ca parte a angajamentului Honda privind ”Safety for Everyone”.

Capabil sa prezica si sa reactioneze automat atunci cand alte vehicule ”traverseaza” banda de circulatie, bazat pe studii extinse privind comportamentul tipic al soferilor europeni, i-ACC utilizeaza o camera si un radar pentru a detecta pozitia autovehiculelor din zona. Apoi, aplica un algoritm pentru a prezice probabilitatea ca autovehiculele de pe celelalte benzi sa patrunda pe banda dumneavoastra, permitand autovehiculului sa reactioneze rapid, in siguranta si confortabil.

*Cifre Focus2Move – 515.326 vanzari la nivel mondial in perioada 1 ianuarie si 31 septembrie 2014

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here